Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Společnost LK UBIS s.r.o. je distributor řezných nástrojů.

KPTECH, s.r.o. Ostrava. Certifikát jakosti: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN 14001:2005 ČSN OHSAS 18001:2008 Certifikátu v oblasti katodové ochrany ČSN EN 15257:2007 Certifikát pro výstavbu, provoz a údržbu protikorozních zařízení GAS - G -0

Zaměřujeme se na zahradnictví a zahradnické práce: - kompletní realizace okrasných zahrad okolo rodinných domů a firem - dlouhodobé i krátkodobé údržby soukromých zahrad, areálu firem a zeleně - střešní zahrady - profesionální automatické závlahové systémy - výsadba údržba veřejné zeleně.

Kancelar29 nabízí balíček virtuální kanceláře, který zahrnuje mimo jiné virtuální adresu pro registraci společnosti, profesionální korespondenční služby a možnost využití konferenčních místností v případě potřeby uspořádat jednání.

Interiérové a exteriérové dekorace. Svatební, slavnostní, smuteční vazba kytic. Doručování květin v Novém Jičíně a okolí.

PROKOM R & S s.r.o. je významnou českou firmou se sídlem v Opavě, která se specializuje na dovoz a distribuci kvalitních finských stavebních materiálů. Mezi jejich hlavní produkty patří tepelně upravené dřevo ThermoWood, které je ideální pro fasády a terasy, asfaltový střešní šindel KATEPAL a dřevěný zahradní nábytek PROWOOD. Firma je hrdým ...

Společnost Houseland s.r.o. nabízí široký sortiment - nábytek, vybavení do koupelen, kuchyně, dále koberce, dekorace či vybavení do dětských pokojíčků, zahrady či osvětlení.

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Firma ASPERA elektro s.r.o. je součástí skupiny JAKUB, která na eshopu prodává svítidla, kabely, vodiče, příslušenství v oboru energetiky, svorkovnice, rozvaděče a další.

Soustružení - dřevovýroba - praporové tyče Zakázková výroba - nábytek - dveře - zábradlí - schodiště

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.

Podlahy Zbránek s.r.o. je firma působící na Severní Moravě, s poskytujeme profesionální služby pro Vaše podlahy. Zajistíme poradenství a pomoc při výběru podlahové krytiny.

Společnost T & S Ostrava s.r.o. se zabývá analýzami rizik strojních zařízení a linek, včetně průmyslových, dále pak projekčními pracemi (EPLAN P8), realizačními, výrobními, obchodními a servisními službami v profesích elektro a MaR. Dále zajišťujeme odborné poradenství a autorský dozor. Sídlíme ve městě Klimkovice na adrese 30.dubna ...

E-shop s moderními obrazy do bytů a dalších prostor. Bytové obrazy. Moderní 3D obrazy.

Údržba zeleně: - kosení trávy - provzdušňování - stříhání keřů a stromů. Montáž: - automatické závlahy TORO, GARDENA - okrasná jezírka - koupací jezírka. Prodej, servis: - zahradní technika: - motorové sekačky HONDA, STIGA, TORO, KUBOTA, BRILL - pily ACTIVE - štěpkovače, drtiče - motory: - KOHLER - BRIGGS+STRATTON - ...

Oprava, servis: - elektronické a lampové příslušenství k hudebním nástrojům - hudebních nástrojů, snímačů, aparatur pro hudební nástroje, zesilovačů, efektů, částí PA systémů, DJ techniky...atd.

Jaroslav Tomala provádí servis oken, montáž žaluzií, alarmy.

Projekce, realizace, montáž: -klimatizace. -vzduchotechnika.

Čalounictví a truhlářství Kupka. Výrobce značkového sedacího nábytku ex CORDE. Výroba, prodej, oprava: - sedací soupravy, konferenční křesla, pohovky, ušáky. Práce: - čalounické - restaurátorské - truhlářské.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Realitní makléř Helena Hrušková se již více než 20 let nabízí komplexní realitní služby v Ostravě a okolí. V rámci své činnosti nabízím veškeré služby týkající se zprostředkování nákupu, prodeje i pronájmu veškerých nemovitostí (domy, byty, průmyslové objekty, pozemky, a další). Dále se zabývám také zajištěním správy nemovitostí, což obnáší ...

Společnost Jettube s.r.o. se zabývá prodejem, servisem i pronájmem koupacích sudů.

Oborníci v Kurko Reality se specializují na prodej pozemků, bytů i rekreačních nemovitostí.

Společnost IZOUN, s.r.o. zajišťuje prodej ručního elektrického nářadí a domácích elektrických spotřebičů značky Bosch.