Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - řezné, brusné kotouče FLEX - pilové listy na kov strojní a ruční - pilové kotouče na dřevo, kov - elektrické ruční nářadí - elektrické spotřebiče.

Společnost Avantgarde PLUS s.r.o. prodává široký sortiment plastových a hliníkových oken a dveří, střešních oken a příslušenství.

Prodej, maloobchod: - nářadí - kování - zámky - svářecí technika. Výroba: - klíče, autoklíče.

Stavba kamen a krbů: - teplovzdušné krby - teplovodní krby - kachlová kamna - hypokaustová kamna - zahradní krbové sestavy - pizza pece. Stavba a vložkování komínu.

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Maloobchod, prodej: - TV technika, LCD televize, plazmové televizory - audio - video - velké, vestavné a malé (domácí) elektrospotřebiče - fotoaparáty - zahradní technika, nářadí - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál - záznamová média.

Velkoobchod i maloobchodní prodej: - tapety na zeď - fototapety a plakáty - bordury - samolepicí fólie - dekorace na zeď - bambusy - bytový textil - garnýže - lepidla na tapety.

Firma Libor Stavař se sídlem v Rychvaldě nabízí širokou škálu služeb v oblasti elektro a hodinového manžela a je odborník na elektroinstalace, opravy nebo údržbu. Firma je držitelem oprávnění § 8 vyhl. 50/78 Sb. Mezi služby, které firma Libor Stavař elektro poskytuje, patří: - elektroinstalace (v novostavbách i rekonstrukcích, včetně rozvodů, ...

Činnost: - zahradní architektura - design zahrad u soukromých, ale i veřejných objektů - dodávky materiálu pro zahradu (rostliny, substráty, mulčovací kůru, písek, hnojiva..)

Firma vznikla v roce 2017 po předchozích zkušenostech v oboru, specializace firmy jsou převážně výkopové a zemní práce, stavební a přípravné práce, zámkové dlažby, rekonstrukce chodníků, úklidy a demolice. Naše firma sídlí v Ostravě a je spolehlivým partnerem v oblasti stavebnictví.

Montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Reality fofrem s.r.o. je realitní kancelář působící v Ostravě a okolí. Zajišťujeme prodej bytu, domu, rekreačního objektu nebo pomůžeme najít spolehlivé nájemníky do Vaší nemovitosti.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Komplexní zahradnické služby. Návrhy, realizace: - soukromé zahrady, parky Zahradnické služby: - celoroční péče o veřejnou zeleň, údržba sídlištní zeleně - sadové úpravy parků, trávníků, dětského hřiště - údržba zeleně v areálu firmy, průmyslových objektů - kácení stromů - zakládání a tvarování živých plotů - výsadba stromů - ...

Internetový prodej moderního nábytku za nízké ceny.

Stolařství a truhlářství. Výroba - nábytek na zakázku z masivu i lamina, kříně, komody - kuchyně - schodiště - altány - dveře.

Prodej: - tepelná čerpadla vzduch/voda, ZÁUKA 7 let -výhradní zastoupení HKS Lazar pro ČR a SR: -automatické kotle na uhlí - automatické kotle na pelety - dřevozplynující kotle na dřevo - krbová peletová kamna -prodej topného oleje (ELTO, LTO, TOLEX) -prodej a pronájem mobilních kotelen COMPACT teplovodní (mobilní kotelna, ...

Výroba, e-shop - textilní zboží, dekorace - tašky, kapsáře - zástěrky.

Obchodní, zásobovací služby. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - hutní materiál - spojovací materiál - náhradní díly pro důlní stroje a zařízení - trubky pro ropný průmysl OCTG. Provozovna: Tichá 209 735 14 Orlová - Poruba

Stolařství. Výroba: - kuchyně - postele - kanceláře - komody - skříně - stoly - botníky - poličky.

Společnost Síkora Interiér s.r.o. se sídlem v Orlové v okrese Karviná se již od roku 1996 zabývá komplexním řešením interiéru. Nabízíme vám nejen výrobu kuchyňského nábytku, ale také nábytku do obývacích pokojů, kanceláří, skříní a dalších interiérových a exteriérových produktů na zakázku. Naše služby: - výroba nábytku na zakázku - ...