Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Hledáte levné, pohodlné a praktické ubytování v Ostravě? Chcete bydlet v klidné části města s výbornou dostupností důležitých dopravních uzlů i centra města? Pak je pro vás ideální volbou Jarena Centrum, s.r.o., Ostrava. Jarena Centrum je společnost, která nabízí pronájem bytů a hotelových pokojů v Ostravě. Můžete si vybrat z nově ...

Pobočka. Dodávka, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - žaluzie, sítě, parapety - dřevěná okna, dveře - hliníkové okna, dveře - interiérové dveře - lamino - garážová vrata.

Prodej: - sypané ploty, krby, drátěný program, drátokoše, dekorační štěrky, valouny, obklady, dlažby, obkladový kámen, bazénové lemy, zemní vruty, břidlice, vápenec, quartzit, vápenec, umělý kámen, přírodní kámen, zídkový kámen. dřevěné brikety, bukové brikety,

Společnost Moravia-Electric s.r.o. poskytuje služby v oblasti elektroinstalačních prací a elektromontáží. Vyrábíme rozvaděče a zajišťujeme prodej elektroinstalačního materiálu.

Návrhy a realizace bytových, kancelářských, obchodních a komerčních interiérů. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytin, osvětlení, sedacího nábytku i bytových doplňků.

STAVBYAREKONSTRUKCEtečkaCZ se zaměřují na obklady a dlažby, včetně přírodního kamene.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Poskytnutí interiérového poradenství, zpracování návrhů a vizualizace. Prodej nábytku. Nábytek: - kuchyně a jídleny - dětské pokoje - ložnice - šatny - bytové doplňky. Zajištění odvozu a montáže nábytku, úklidu domácnosti. E-shop.

Revize: - tlakové nádoby - plyn - kotle. - domácí kotle na pevná paliva.

KOVOK KOPŘIVNICE, s.r.o. vyrábí vrata, brány, nerezové náhrobní doplňky, zábradlí, ploty, ocelové konstrukce Jejich činnosti dále jsou: - obrábění - řezání oceli laserem - ohýbání na CNC ohraňovacím lisu - kovovýroba

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, stavebním a nábytkovým kováním. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, ...

Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop - ubrusy - povlaky na polštáře - bytový textil.

Krbáři, kamnáři, stavba a realizace, e-shop: - moderní obestavby krbových vložek - stavba krbů - stavba krbových a kachlových kamen - prodej krbových vložek - krbové vložky na klíč - krbová i kachlová kamna - nerezové a zděné komíny - e-shop: velký výběr krbových, kachlových kamen, krbových vložek, krbových košů i nářadí ke krbu.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -skříně -stolky -postele -kancelářský nábytek -dveře -pergoly -schodiště -zábradlí

Projekce, dodávka, servis, oprava: - realizace komplexních dodávek v oblasti automatizace technologických linek - elektrické regulované pohony - řídící systémy - měření a regulace.