Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Pohřební služba. Květinářství. Pobočka: - Kravaře, Opavská 29 - pracovní doba: 8.30 - 14.30. Pohotovost 24 hodin.

Výstavba inženýrských sítí Výroba - prefabrikované výrobky z betonu Výstavba na klíč Kompletní stavební práce Zemní práce Jádrové vrtání Inženýrská činnost Stavby Realitní činnost

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - trubky, plechy - uzavřené, otevřené profily.

Společnost Dremec CZ, s.r.o. je výhradním dodavatelem komponentů firem DREMEC Befestigungselemente GmbH a RICHCO Plastic Deutschland GmbH pro český a slovenský trh. Naším cílem je dodávat zákazníkům rychle a spolehlivě komponenty vysoké kvality.

Kamnářství. Zednictví. Projektová činnost ve výstavbě. Ubytovací služby.

Pobočka. Prodej: - koberce - žaluzie, garnýže, záclony - PVC, linoleum - podlahové krytiny - laminátové podlahy.

Prodej, montáž, distribuce: - plastová okna a dveře Gealan - kování Maco. - kliky SECUSTIK - parapety vnitřní - plastové i postformingové - parapety venkovní - pozinkované a hliníkové. - síta proti hmyzu - žaluzie. Zelená úsporám.

Pobočka. Zahradnické práce, údržba zeleně.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - zdravotní matrace a rošty Výroba: - postele z masivu - ložnicový nábytek, vestavěné skříně.

Realitní kancelář se zaměřuje na byty, rodinné domky a pozemky, na jejich prodej a pronájem v Ostravě a okolí. Finanční a právní služby při koupi nebo prodeji nemovitosti.

Vývoj, výroba, dodávka, montáž: -nové technologie v oblasti zónového a cíleného vytápění pro průmysl, velkoobjemové prostory, dopravu, kulturní i sportovní zařízení - Thermo economy projector 20IN infracontrol detektor. Strojírenská výroba, kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy, strojní zámečnické práce: ...

Výroba, dřevovýroba, stavební truhlářství: - zahradní nábytek - pergoly - altány, altánky. Řemeslnické práce: - truhlářské - stolařské.

Prodej, maloobchod: - polštáře, přikrývky, povlečení, lůžkoviny, matrace - kusové koberce - bytový textil - záclony - bytové doplňky.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek kancelářský - obývací pokoje - dětské pokoje - pokojové stěny - předsíňové stěny - kuchyňské linky, kuchyně vč. vestavěných spotřebičů.

Stavby: - průmyslové - inženýrské - občanské - bytové - dopravní. Inženýring. Realitní kancelář.

Maloobchod, prodej, výroba - nábytek: - čalouněné sedací soupravy - bytový a kancelářský - kuchyně. Návrhy, konzultace, realizace. Výstavba dřevostaveb.

MIDE Ostrava s.r.o. je dodavatelem veškerých dřevomateriálů a příslušenství. Samozřejmostí je individuální přístup a množstevní slevy. Nabízíme také veškeré služby jako například vlastní dopravu, hoblování, poradenství. Jsme partnerem značkového českého výrobce palubek SECA s největšími skladovými zásobami palubek, přes 30000m2 aktuálně skladem v ...

Maloobchod, prodej: - textilní filtrační materiál - technické textilie. Výroba, šití: - vlněné přikrývky - vesty, pantofle, polštářky - zdravotnické pomůcky z ovčí vlny.

Profily: - nábytkové - stavební - podlahové. Chemie: - tmely - PU pěny - silikony - lepidla. Oboustranné lepící pásky. Zakrývací fólie pro malování.

Dodávka a montáž: - předizolované potrubí a potrubní systémy (parovody, horkovody, teplovody) - klasické potrubní systémy (veškeré potrubní rozvody v energetice a průmyslu) - systémy vytápění, předávací stanice - ocelové konstrukce v průmyslu a ve stavebnictví. Stavební práce. Projekce.

Stavební činnost - domy z lepených trámů, ze soustružené kulatiny - sruby - komerční objekty - hotely, penziony, střediska - ražený beton - obklady, dlažby, krby

Ložiska, gufera, o-kroužky, těsnění, klínové a speciální řemeny, řetězy, hadice, plexiskla, spojovací materiál. Výroba: - hydraulické hadice.

Prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - svářecí materiál - elektrocentrála. - nastřelovací a kotevní technika - brusivo - vrtáky - řezné nástroje. E-shop. Půjčovna: - elektrické a aku nářadí - zahradní, lesní a stavební technika.