Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, prodej: - dveře - interiérové, protipožární, bezpečnostní. Montáž, servis: - bezpečnostní a karetní systémy.

Prodej: - stavební materiál - betonové výrobky - stavební nářadí - barvy - hutní materiál - komínové systémy.

Prodej: - bytový nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - komunikace - betonářské práce. Firma vlastní betonárnu (betonárna) v areálu Zemědělského družstva Frýdlant n. O. Prodej: - sypké materiály - betonové směsi.

Maloobchod, prodej, servis: - zemědělská a zahradní technika - traktory, sekačky, motorové pily, křovinořezy, parkové traktory, malotraktory - náhradní díly.

Daně přiznání, poradenství Ekonomické a finanční poradenství Účetnictví (vedení, poradenství) Zakládání a likvidace společností Úvěry Investiční služby Pojištění Prodej - nově založené společnosti

S & S color s.r.o. Frýdek-Místek. Dům barev. Centrála firmy. Obchodní zastoupení: - TEKNOS, REMERS Velkoobchod, maloobchod, diskontní prodej, poradenství: - nátěrové hmoty, barvy, laky - barvy, laky MOTIP, BODY, BARVY LAKY PRAHA, ŠTORCH, HAMERITE, PRIMALEX, HET, AKZO, NOBEL aj. výrobci - protipožární barvy, nátěry - mořidla, ...

Hypoteční a podnikatelské úvěry Stavební spoření - odškodnění ůčastníků dopravních nehod a pracovních úrazů Oddlužení osob (osobní bankrot) Realitní kancelář Realitní kancelář

Návrh, výroba, montáž: -nábytek na zakázku. -komplexní řešení interiérů.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - doplňkový sortiment: rolety, žaluzie, okenní parapety.

Výroba: - stroje na obrábění kamene. Výroba, zpracování: - kamene (Šumperk). Obrábění kovů. Opracování kamene. Hostinská činnost. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními ...

Maloobchod, velkoobchod, e-shop: - výhradní dovozce infrazářičů - vnitřní a venkovní elektrické infrazářiče - malé, velké, přenosné, stojanové infrazářiče - pro domácnosti, komerční pro průmysl.

Výroba: -mostní a silniční zábradlí - oplocení průmyslových objektů - výroba ocelových konstrukcí

Prodej, E-shop: - kamna Fire, teplovodní a teplovzdušné vložky, elektrické krby, kotle Viadrus, kouřovody, příslušenství pro rozvody vzduchu ke krbovým vložkám. Výstavba: - krby, kachlová kamna.

Výroba, prodej: - plastová okna z německého profilu REHAU - kování Roto, skla Pilkington. Hlavní autorizovaný partner firmy Petecki pro Českou republiku.

Společnost STOMIX je jeden z předních českých výrobců a dodavatelů zateplovacích systémů. Výroba, dodávka, velkoobchod: -stomixTHERMalfa (systém na bázi desek z pěnového polystyrenu) -stomixTHERMbeta (systém na bázi desek z minerálních vláken) -AlfaDEKOR, BetaDEKOR -fasádní nátěry GamaDEKOR -barvy pro interiér i exteriér, základní ...

Autorizovaný servis a prodej elektroniky a domácích spotřebičů Philips . NOVĚ - Servis záruční i pozáruční velké bílé techniky a klimatizací . Prodejna - informace: - eshop : www.elektronik-krnov.cz - tel.: 554625483 - e-mail: eshop@elektronik-krnov.cz - prodej značkové elektroniky - IT-PC technika včetně příslušenství - mobilní ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej - střešní krytina: - stavební materiál, stavebniny - betonová - pálená - ocelové profilované - bitumenové šindele asfalfové - hliníková - přírodní břidlice - okapové systémy.

Výroba, velkoobchod, prodej: - kancelářské a školní potřeby - papír - polygrafická výroba - knihtisk, ofsetový tisk, ruční a průmyslová vazba, ražba. Maloobchod, prodej: - zahradní, lesní technika.

Výroba, montáž, oprava, servis: - septiky - žumpy - přečerpávací stanice - odlučovače - tuky, ropné látky - domovní čistírny odpadních vod - vodoměrné šachtice - plastové vodojemy a kanalizační šachty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky, malířské potřeby. Nabídka tónování barev.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky, malířské potřeby. Nabídka tónování barev.

Věnujeme se prodeji vnitřní i venkovní kamenné dlažby. Dodáváme také obklady interiérů i exteriérů z přírodního kamene. Nabízíme rovněž poradenství, řemeslné práce, dopravu a tvorbu 3D vizualizací.

Výroba, prodej: -přívěsy a vleky -haly -betonové ploty -brány a branky