Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Nabízí k prodeji kvalitní plastová okna a dveře. Všechny výrobky jsou německé kvality, první jakost. Nabizíme kování Winhaus a Alu PLAST profil.

Pokládka: - zámková dlažba. Stavba: - ploty.

Prodej, montáž: -plastová okna z profilů Gealan -plastové dveře -žaluzie -parapety -sítě proti hmyzu -rolety.

Oprava, servis, montáž: - elektro - plynové kotle do 50 kW. Plynařské práce.

Kovovýroba, výroba - plotové systémy, výplně, sloupky - brány, branky - ocelové konstrukce - ocelové palety, kontejnery - kovový nábytek - podlahové rošty. - zakázková výroba O.K.

Realizace - fotovoltaické systémy - solární systémy pro ohřev vody Dodávka - černé a hnědé uhlí

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - papír - kancelářské a školní potřeby - kancelářský nábytek, kancelářské židle, manažerská křesla.

Dovoz, velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, vzorkovna, předvádění, zaškolení, rozvoz, zásilková služba: - barvy na dřevo, venkovní i vnitřní - barvy, nábytková mořidla, laky (syntetické), nitro, jedno i dvoukomponentní - lazury silnovrstvé, slabovrstvé, lazury vnitřní, venkovní, vosky, retušovací prostředky (voskové ...

Šití: - záclony, závěsy, přehozy - veškerý bytový textil pro firmy i soukromé osoby. Krejčovství. Sídlo firmy: - Jana Švermy 484, Frýdek-Místek - Frýdek.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej, květinářství: - květiny (hrnkové, řezané) - zahrádkářské potřeby.

Práce: - zámečnické, zámečnictví - sklenářské, sklenářství. Výroba, zakázková výroba, montáž, oprava: - železná okna, dveře - atypické skleníky - zámky - kování.

Dodávka, prodej, montáž: - plastová okna (Gealan, Internova) - plastové dveře - doplňky: - venkovní a vnitřní parapety - vnitřní ISSO žaluzie - předokenní rolety a žaluzie - okenní a dveřní sítě proti hmyzu. Demontáž původních oken a dveří. Sídlo firmy: - Vršovice 96, pošta Raduň.

Výroba, prodej: - dárky - bytové doplňky.

Velkoobchod, prodej, dodávka: - izolace, izolační nátěry IZOPLAST - přípravky proti plísním MYCETOX - desinfekce skleníků a produkce žampionů MYCETOX - mycí a desinfekční prostředek MYCETOX - lepidlo IZOPLAST k lepení izolačních pásů a lepenek za studena.

Prodej, dodávka, montáž, realizace, servis (záruční a pozáruční): - vnitřní, venkovní dveře - zárubně - prosklenné stěny.

Prodej: -koberce -běhouny -PVC -kusové koberce -doplňky. Nabízí: -řezání na míru -zajištění pokládky -koupě i na splátky -doprava v místě zdarma.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - koberce - metráž, kusové, běhouny - PVC - laminátové podlahy - garnýže - matrace - rošty - postele.

Prodej, maloobchod: -sádrokartónový systém -izolační systém -podhledy z minerálních vláken -hliníkové zavěšené podhledy -dvojité podlahy -laminátové podlahy -příčkový systém -OSB-dřevoštěpkové desky -fasádní barvy -zateplovací silikátový systém.

Zemní práce. Demoliční práce. Údržba zeleně.

Stavebně truhlářské práce. Výroba: - nábytek - interiéry. Projekce, návrhy a realizace bytových a kancelářských interiérů.

Ostraha majetku a osob Služby soukromých detektivů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Zakázkové truhlářství. Vyroba: - nábytek na míru. Pokládání podlah. Doprava a montáž přímo u zákazníka.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová, hliníková okna a dveře - eurookna - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Stavba: - zahradní domky - pergoly. Stolařství. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - věstavěné skříně - dětský nábytek - atypický nábytek na míru. Pokládání plovoucí podlahy.