Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásně vyzdobený stůl či tabule, na kterém leží velmi dobře padnoucí ubrus, jistě oživí interiér vaší restaurace a přitáhne pozornost nejednoho návštěvníka. Proto vám doporučujeme, abyste se seznámili s naší nabídkou. Najdete zde širokou škálu vzorů látek v různých barvách. Naši klienti mohou velmi dobře přizpůsobit prostírání barvě své ...

E-shop, prodej - vířivé nafukovací vany SSpa - příslušenství SSpa - přípravky pro údržbu vody Půjčovna - mobilní vířivky SSpa Bezúdržbové ploty - dřevoplast

Truhlářství. Výroba: -okna -dveře -obklady -nábytek -interiéry. Pokládání: -plovoucí podlahy. Zajištění materiálu.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Květinové studio. Maloobchod, prodej, služby: - květiny - svatební kytice. smuteční vazba - sezónní dekorace (Vánoce, Valentýn, Velikonoce, podzim) - péče o rostliny ve firmách, kompletní květinový servis - dárkové zboží.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...

Dřevostavby - výstavba dřevostaveb - suchá výstavba domů. Zakázkové truhlářství a stolařství, výroba - zahradní nábytek a pergoly - dětská hřiště a další stavby - okna, dveře. Prodej - štípané palivové dřevo - stavební řezivo.

Výroba: - reklamní produkty pro pivovarské, nápojové, gastronomické a kávové společnosti. Servis - elektrické nářadí - domácí spotřebiče.

Výzdoby interiérů k různým příležitostem: - výzdoby církevních objektů. Květinářství: - řezané květiny - hrnkové rostliny - svatební a smuteční kytice - adventní věnce - dárkové vazby - vánoční a velikonoční výzdoby - rozvoz květin.

Výroba, maloobchod, prodej, rekonstrukce: - bazény (plastové, venkovní, fóliové, veřejné, soukromé, interiérové) - foliování bazénů folií DLW, ELBE, Alkorplan - montáž samočistících technologií VANTAGE, NET¨N¨CLEAN - dodávka a servis měřících a dávkovacích stanic ASEKO, ProMinent - zastřešení bazénů ALUKOV - zakrývací rolety - poradenství, ...

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Velkoobchod a maloobchod: - zemními vruty Bayos a Krinner, kvalitní alternativa betonových základů rodinných domů (dřevostaveb) - také prodáváme i tzv. hobby řadu zemních vrutů pro montáž svépomocí.

Pořez a zpracování dřeva. Prodej: - OSB desky - stavební řezivo - stolařské řezivo.

Zabýváme se prodejem a servisem zahradní i lesní techniky. Prodej: - elektrické, akumulátorové i benzínové: sekačky, zahradní traktory, křovinořezy, pily a příslušenství.

Prodej, servis: - čerpadla do studní a vrtů vodní, kalová, oběhová a ponorná včetně veškerého příslušenství a náhradních dílů - kompletní domácí vodárny. -bojlery a ohřev vody Prodej: - PE a PPR trubky - zahradní hadice.

Kuchyňské studio Válek & Kačena s.r.o. nabízí kuchyně na míru. Pobočka v Olomouci a v Ostravě.

Kuchyňské studio, kuchyně na míru, pobočka v Olomouci a v Ostravě.

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Zahradní architektura, návrh, projekce, realizace: - zahrady - předzahrádky - veřejná prostranství