Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Společnost QB REALTY s.r.o. provozoje realitní kancelář, prodej nemovitostí.

E-shop i kamenný obchod. Prodáváme bytové tapety na zeď - vliesové tapety, vinylové tapety, papírové tapety, fototapety na zeď. Nabízíme také samolepící dekorace na zeď a nástěnné samolepky pro děti do dětských pokojíčků. V našem sortimentu dále najdete samolepicí folie a bordury, samolepicí podlahové PVC dlaždice a bambusové obložení na ...

Prodej, dodávka, montáž: - dřevěná okna - plastová okna - hliníková, kovová okna. Dodávka: - žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu. Montážní, demontážní a zednické práce. Sídlo firmy: - Vojanova 947, Frýdek-Místek.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - stolařské, truhlářské - zednické. Výroba nábytku. Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen. Prodej: - střešní krytiny - zdící materiál - izolace.

Zeteplování budov Dodávka - stavební materiál Zemní práce Kompletní stavební činnost

Realitní kancelář. Realitní služby. Právní servis Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - rekreační nemovitosti, chaty, chalupy - pozemky - komerční objekty - kancelářské prostory - zahraniční nemovitosti - profinancování výstavby či koupě. Výkup nemovitostí za hotové.

Společnost POTRUBÍ SEIDLER s.r.o. se výhradně zabývá montáží potrubních systémů zejména, horkovodů, plynovodů, parovodů a vodovodů ve vysokých dimenzích. Dále provádíme montáže domovních výměníkových stanic a potrubí po technologických lávkách. Naše služby též zahrnují výrobu a montáž ocelových konstrukcí, stavební práce, projektovou činnost ve ...

Prodej: - nábytek, bytové doplňky - sedaci soupravy - křesla a židle - pohovky - dvojlůžka - nábytek z masívu - válendy - zdravotní matrace i atypy - PC stoly - obývací stěny a skříně - kuchyňské linky na míru - originalní dárky - koberce a PVC - obrazy - světla a lampy

Zámečnictví, Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod Zednictví

Prodej, montáž, servis, opravy: - klimatizace - vzduchotechnika - MaR - měření a regulace. Rekuperace.

Dodávka, montáž, instalace: - silniční ocelová svodidla - zábradlí na silničních úsecích a mostech - důlní ocelové výztuže Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - díly ocelových silničních svodidel

Společnost DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy se specializuje na komplexní řešení osvětlení od zaměření, výpočtu, přes návrh řešení, výrobu a realizaci po certifikované měření. Dodáváme světelnou techniku, veřejné a vánoční osvětlení, průmyslová svítidla, LED osvětlení i elektromateriál a prodlužovací přívody. Realizujeme světelné výpočty a ...

Chlazení - klimatizace. Prodej, montáž, servis, oprava: - tepelná čerpadla - klimatizace - chlazení (průmyslové lednice, chladící vitríny, mrazicí pulty a vany, panelové boxy, výrobníky ledu) - solární panely a kolektory.

Inženýrsko-investiční servis. Zeměměřické práce. Technicko-ekonomické poradenství.

Navrhování bytových i nebytových interiérů v rámci Moravskoslezského kraje.

Prodej, montáže, instalace, opravy, servis, revize: - veřejné osvětlení - rozvaděče včetně řídícícch systémů. Poradenství v oblasti energetiky, za účelem dosažení energetických úspor. Poradenství v oblasti - obnovitelné zdroje.

Dřevocentrum, dodávka, prodej: - dřevomateriál - spárovky - eurohranoly - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palubky, podlahovky - průmyslové a ostatní řezivo - dodávky do průmyslu - výroba - dveře, dřevostavby

Společnost IMPONO s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci stínící techniky v Ostravě a okolí. IMPONO s.r.o. si poradí s výsuvnými markýzami, pergolami, venkovními a vnitřními žaluziemi a sítěmi proti hmyzu.

Výstavba, realizace, rekonstrukce, montáž: - kompletní interiéry na klíč - bytové jádra - obklady, dlažby - zateplování - stavba krbů (krby) v interiéru a v exteriéru - podlahářské práce.

Výroba z nerezu - nerezové zábradlí, branky, poštovní schránky - nerezové pracoví stoly, výčepní stoly, mycí stoly - kompenzační a cvičební pomůcky z nerezu.

Společnost PODLAHY Martin Uher s.r.o. se specializuje na pokládku a prodej plovoucích laminátových a dřevěných podlah, PVC a textilních podlahových krytin.

Realitní kancelář Anděl poskytuje komplexní služby na trhu s nemovitostmi. V rámci své činnosti klademe největší důraz na profesionální přístup ke všem klientům, jejich maximální spokojenost v průběhu obchodu i po jeho dokončení. Mezi výčet standardně poskytovaných služeb patří právní a finanční servis, vypracování znaleckého posudku, jednání s ...

HROCH group s.r.o. provozuje zahradnické centrum a e-shop se zahradnickými potřebami, hnojivy, letními stromky, drobným ovocem, květinami, dekorací a doplňky.

Stanislav Pařenica provozuje práce s vysokozdvižnou plošinou, instalace veřejného osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce, instalace a revize hromosvodů.