Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Společnost ZÁMECKÝ DVŮR s.r.o. zajišťuje údržbu zeleně, čištění komunikace, rizikové kácení další podobné činnosti.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej, servis, E-shop, motoshop: - skútry, čtyřkolky, motocykly, minibike, pitbike, cross a moto přislušenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky, nátěry. Značky Malchem, Relius, Novatic. Dodavatel balicího papíru, papírových pytlů, papírových sáčků a tašek, vlnité lepenky, folie a papírových ...

Mabu Elektro zajišťuje výrobu rozvaděčů, elektropřípojky, hromosvody, podlahové topení, kompletní elektroinstalace, ale i prodej komponentů do rozvaděčů, pohony vrat a brán. Provoz půjčovny staveních strojů.

Prodej: - semena-květiny, zelenina - hnojiva - květináče - rašelina, zemina - chemické přípravky - zahradnické potřeby - ovocné stromky.

Protikorozní ochrana, izolace: - protikorozní povlaky - polyuretanové nástřiky. - technické pásky. Prodej: - zahradnická technika - zahradní robot.

Marcela Juřinová provozuje květinářství.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - vrtací, sekací a bourací kladiva - lešení, žebříky - brusky - řezačky - sekačky - křovinořezy. Služby: - řezání a vrtání v železobetonu, betonu a zdivu v různých profilech a rozměrech - chemické kotvení - protipožární ucpávky Hilti. Pronájem: - stavební ...

Projekce, realizace, úpravy, zakládání - zahrady. Služby: - údržba veřejné zeleně - prořezávání dřevin - odstranění pařezů - kácení stromů - rekultivace devastovaných ploch. Prodej: - kameny - substráty, hnojiva, trávní osiva a postřiky - zahradní a lesní technika. Sídlo firmy: - Zahradní 84, Bohuslavice u Hlučína.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska-valivá, lineární, příslušenství - šrouby-kuličkové, válečkové - nářadí-montáž a demontáž ložisek - přístroje-bezdemontážní diagnostika. Pobočka.

Společnost FAKRO je nejvíce dynamickou a nejrychleji se rozvíjející firmou v odvětví střešních oken na světě. Naše nabídka zahrnuje především tyto výrobky - dřevěná a plastová střešní okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání, okna do plochých střech, těsnicí lemování, elektrické ovládání, střešní výlezy, tubusové světlovody, zařízení pro odvod ...

Společnost MoVa zahrady s.r.o. se specializuje na modernizaci zahrad - stromy, pokojové, řezané rostliny, mechové obrazy, zeleninová sadba a další.

Kamnářství. Návrh, výstavba, montáž: - nové krby, kamna, pece. Dodávky: - kamna, krbové vložky a jiné vytápěcí systémy. Prodej, E-shop: - krby, kamna - krbové vložky - krbové nářadí - krbové doplňky. Štukatérství. Výzdoba: - interiéry, fasády. Výroba: - balustrády, sloupy.

Stavebniny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - zdící materiály - cihly, tvárnice - šikmé a ploché střechy - fasádní systémy - sádrokartony - omítky, malty - okapové systémy, okapy - podhledové systémy - obklady, dlažba - dřevo - latě, OSB, řezivo - tepelné izolace. Zakázková klempířská výroba.

Společnost Stavebniny Kozelský a Kozelský s.r.o. z Frýdku Místku se specializuje na prodej stavebních materiálů a příslušenství pro stavbu. Nabízí odborné poradenství, zabývá se autodopravou stavebnin a provozuje stavební bazar. Sortiment zahrnuje především - zdící materiály - sypké hmoty - pojiva a maltové směsi - izolace - komínové ...

Výroba: - kancelářský, hotelový nábytek.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Velkoobchod, e-shop: - LED světelné zdroje - nabíječky, baterie, adaptéry - příslušenství pro notebooky, smartphony, foto, aku nářadí

Společnost TTM Morava s.r.o. již od roku 1998 poskytuje kompletní servis údržby v oblastech stavebnictví, vytápění, solárních systémů, klimatizací a vzduchotechniky. Klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb a maximální spokojenost zákazníka. Společnost TTM Morava s.r.o.zajišťuje projekční, rozpočtový i komplexně-dodavatelský servis v těchto ...

Společnost FIRE4YOU s.r.o. se zabývá renovacemi a záchraně starých litinových kamen.

Projekce, montáž, oprava, servis, revize: - elektro - slaboproud, silnoproud, NN - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy. Maloobchod, velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výškové práce - elektro.

Prodej: - elektronářadí - závitořezná, pájecí technika - ruční nářadí - pilové kotouče, vrtáky, sukovníky, závitníky, pilníky, hasáky, kleště, kladiva. Půjčovna nářadí: - kladiva - bourací, vrtací - pneumatické nářadí.

Nábytek MONTERO.od českého výrobce - dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje a kancelářský nábytek, bukové a dubové postele a matrace i rošty.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.