Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Prodej spotřební elektroniky a domácích spotřebičů. Možnost splátkového prodeje. Rozvoz zboží zdarma.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Činnost: - malířské práce - nátěry a nástřiky fasád - sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, stropy, stěny - montáž kazetových stropů - broušení parket, případně jejich opravy - pokládka plovoucích podlah, PVC - pokládka koberců zátěžových, bytových - tapetování - dekorační nástřiky a omítky - montáž rolet, žaluzií - ...

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Společnost DAP PROFI REAL s.r.o. realizuje stavby objektů na klíč: - výstavba rodinných domů - výstavba bazénů - výstavba plotů - realizace inženýrských sítí - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytů

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

provoz květinářství Nathflowers. Příprava flowerboxů a dárkových boxů, květinové vazby pro různé příležitosti. Zajistíme výzdobu prostorů - hotely, restaurace a další. Narozeninová a květinová svatební výzdoba. Plnění balónků héliem. Rozvoz v rámci Ostravy zdarma.

Firma se zabývá montáží a realizací konstrukcí tepelných průmyslových zařízení pro propanový plyn.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Ambulantní a zubní zdravotní péče Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Výroba, oprava, renovace: - komponenty pro kulové kohouty - ovládací vřetena armatur - písty vysokotlakých čerpadel - strojní součásti - armatury. Povrchová úprava - žárový nástřik. Výroba náhradních dílů pro armatury.

Společnost Unicon Ostrava s. r. o. z Ostravy se zabývá prodejem, servisem a provozováním půjčovny stavební mechanizace, hydraulické bourací i vibrační techniky, vibračních desek, válců, bouracích kladiv a hydraulických nakládacích jeřábů FASSI, včetně jejich montáže. Oficiálně zastupuje značky HYCON, GRINDEX a poskytuje autorizovaný prodej a ...

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.

Výroba: - svařované sítě - plotové systémy (ploty, oplocení mobilní i pevné) - betonové prvky - protihlukové a okrasné stěny, stěnový systém Sitebox - zahradní drátěný program na zakázku - gabiony - i atypické Prodej: - hutní materiál: - profily - ocel betonářská - plechy - dráty do betonu nebo ve svitcích

Společnost Soens&Duda Stavby s.r.o. provádí stavební činnost - stavba domů, renovace bytů a koupelen, obklady, dlažby, sádrokarton, výstavba plotů. Dále poskytují instalatérské a topenářské práce jako je komplet rozvodů vody a odpadů, montáže kotlů, komplet rozvody topení, montáž plynových sporáku, zámková dlažba a malování.

I.G.B. Holding a.s. je rozděleno do těchto odbytových skupin: - Tepelná čerpadla - prodej a montáž tepelných čerpadel pro rodinné a bytové domy, administrativní sektor, průmysl - Solární systémy - prodej a montáž termických a fotovoltaických solárních maloplošných i velkoplošných systémů - TZB (technická zařízení budov) - dodávky a ...

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.

Společnost RAINER velkoobchod, s.r.o. provozuje velkoobchod s širokým sortimentem barev - na dřevo, kov, beton, zeď a další příslušenství jako jsou tmely, lepidla, ředidla.

Zahradní a zemědělské služby. Návrhy, realizace, údržba zahrad.

Služby: - zahradnictví - květinářství

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.