Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Společnost LASER-STUDIO je rodinná firma působící ve Frýdku-Místku zabývající se řezáním CO2 laserem. Vyrábíme ozdoby, dekorace a doplňky i dle Vašich návrhů.

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Prodej, montáž: - garážová vrata - rolety - žaluzie - interiérové dveře - stínící doplňky.

Sklad. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - střešní fólie - střešní okna - solární panely - okapové systémy Sídlo společnosti: - Frýdecká 793, 72000 Ostrava - tel: 596733531, 777920315 - e-mail: obb@obb.cz.

Dodávka, prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěná eurookna, dveře - okna a dveře SAPELI, TWW interiérové dveře - pouzdra pro posuvné dveře - plovoucí podlahy - střešní okna, rolety a žaluzie - skládací schody - nábytek na míru - garážová vrata, pojezdové brány, pouzdra na posuvné dveře - stavební úpravy.

Velkoobchod, prodej: - topenářská technika - kotle na biomasu - kotle na pevná paliva. Provozovna: - Jirásková 14, Město Albrechtice.

Plynoinstlační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce Prodej a montáž: - dveře (vchodové, vnitřní, venkovní, technické) - včetně zárubní

Zahradnické práce: - realizace, údržba zeleně - zakládání a péče o zahrady, arboristika - údržba ploch veřejné a podnikové zeleně - zahradní jezírka - kompletní péče o trávníky.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory - kancelářské prostory.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny, - plovoucí podlahy, - ekologická paliva, - dveře, - dřevěné okna včetně montáže, - dřevěné terasy včetně montáže.

Odpady - nakládání, recyklace: - polystyrenový odpad. Výroba: - polystrenová drť a Ekostyren (stavební prvky, hmoty). Ekostyren: - lehký beton - tepelné a zvukové izolace - tepelně izolační beton - plnivo do betonu - přísady do malt a betonu. Provádíme: - lité podlahy - anhydrit, pěnobeton, polystyrenbeton, lité cementové potěry ...

Výroba, prodej, montáž: - okna - dřevěná, eurookna, dřevohliníková - dřevěné vstupní dveře - dřevěné vchodové dveře - dřevěná eurookna - dřevohliníková okna a dveře - balkónová okna a dveře - francouzská okna - stěnové systémy oken a dveří DAKO - HS portály - HEBE SCHIEBE - horizontálně posuvná okna - do boku posuvná okna a ...

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávky, prodej, montáž a servis kotlů. Hlavní činností firmy jsou plynové kotle a kotle do rodinných domů. Dále firma dodává tepelná čerpadla a klimatizace. Samozřejmostí je také revize, spuštění, seřízení kotlů, včetně zajištění kotlíkové dotace v programu Zelená úsporám.

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zabývá prodejem a servisem nářadí, dřevoobráběcích a kovoobráběcích strojů, elektrocentrál, elektrického ručního nářadí, nástrojů, svařovací techniky a spojovacího materiálu. Firma se také zaměřuje na kotle na tuhá paliva a vyřizuje kotlíkovou dotaci v programu Zelená úsporám. Nabízí kvalitní nářadí pro domácí ...

Výroba: - plastová střešní krytina.

Nejúspornější automatické a kvalitní kotle v ČR můžete vybírat u firmy BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově. Jsme tradiční česká rodinná firma s více než 60-ti letou tradicí výroby topenářské techniky. V sortimentu jsou univerzální automatické kotle na uhlí a dřevní pelety, kotle na dřevní pelety a zplyňovací kotle na kusové dřevo. ...

Společnost Barlux se specializuje na průmyslová LED osvětlení a kancelářská LED osvětlení. Poskytuje kompletní služby a garance v oblasti LED osvětlení.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek, kanceláře, - zakázková výroba nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - laminátové podlahy - dřevěné 3vrstvé podlahy - parkety, mozaiky, zámecké podlahy - masivní palubkové podlahy - koberce, PVC, korek.

Příjemné ubytování blízko Sport Arény, Stadiónu Vítkovic i oblasti Dolních Vítkovic. Pronájem bytů - krátkodobě i dlouhodobě Řešení interiérů Provozování restaurace

Výroba, prodej, montáž, záruční a pozáruční servis : - vrata - sekční, výklopná, rolovací, posuvná - vjezdové brány - pojezdové, nesené, křídlové Internetový obchod s kamennou prodejnou : - pohony pro garážová vrata a vjezdové brány - dálkové ovládání, příslušenství, doplňky a náhradní díly - kování, příslušenství, doplňky k ...

Viaflames s.r.o. se zaměřuje na vývoj, výrobu, instalaci a prodej ekologických kotlů na tuhá paliva.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.