Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Služby: - pomoc potřebným, zejména opuštěným dětem, dětem z dysfunkčních rodin, lidem v krizi, obětem domácího násilí, sociálně znevýhodněným rodinám, pěstounským rodinám, zdravotně postiženým, nemocným, seniorům Dobrovolnické centrum Krizové centrum - pomoc a podpora obětem a svědkům domácího násilí Pronájem tělocvičny.

Ing. Petr Vávra se zaměřuje na prodej krbových, litinových, teplovzdušných, kamnových a dalších kamen, krbových vložek a kotlů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vzduchotechnika a příslušenství - vzduchové clony - větrací a rekuperační jednotky - ventilátory nástěnné, potrubní, střešní, ventilační turbíny - komponenty VZT rozvodů - vzduchovody (ohebné vzduchotechnické hadice, kruhové potrubí, tvarovky, průmyslové hadice) - vytápěcí jednotky (elektrické, ...

Martin Chvál se zaměřuje na rekuperaci, šetření energií a prodej různých druhu rekuperačních jednotek.

Work Smart Mindset s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí: - přírodní produkty - kratom - dekorační svícny

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

Color služby s.r.o. se zaměřuje na prodej barev, zateplení, izolace, fasád, omítek, stavebních profilů, kotevní techniky a mnoho dalšího.

OKNA TPK s.r.o. zajišťuje prodej: - plastových oken a dveří - hliníkových oken a dveří - střešní okna, garážová vrata - žaluzie - balkónové a posuvné systémy

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost Gluc G2 s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí bioklimatické pergoly, praktické a designové vybavení zahrad.

IRP Steel s.r.o. se zaměřuje na sériovou kovovýrobu, tryskání a práškové lakování výrobků a vyrábí zahradní doplňky

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Výkon profesionálního předsedy SVJ, komplexní služby a poradenství pro SVJ a BD. Zajišťujeme úklidové služby, úklid bytů, rodinných domů, kanceláří, komerčních prostor i společných prostor v panelových domech v Karviné a okolí. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid, vysávání, vytírání, mytí oken a výloh, schodišť i čištění sedaček, koberců a ...

Postýlky - povlečení, s.r.o. se zaměřuje na prodej dětských postelí, matrací, kojeneckého oblečení, povlečení, hraček a mnoho dalšího.

Dodání a montáž: - interiérových dveří - vnitřní stínící techniky - venkovní stínící techniky - balkonových sušáků. Služby: - hodinový manžel.

Výroba: - lavice, židle - nábytek pro školy, školky.

MTK Property s.r.o. je společností, která se pohybuje v realitách. Prodává: - rodinné domy - pozemky - komerční nemovitosti - rezidentní byty Pronajímá apartmány a bytové jednotky.

Návrh a realizace: - bytové tapety na zeď - obrazy Prodej a instalace: - designové tapety - designové velkoformátové obrazy. Design interiérů. Zpracování zakázkových motivů (např. firemního loga) do tapet a obrazů.

Podlahářství HAHN se sídlem v okrese Opava se již od roku 2006 zabývá činností v oblasti pokládky různých druhů podlahových krytin od laminátových podlah až po koberce. V rámci našich služeb nabízíme pokládku veškerých vinylových dílců (lepených, či systém plovoucí podlahy), dále zajišťujeme přípravu podkladu jako je montáž OSB a MFP a také ...

Pomůžeme vám s Vašimi interiérovými projekty. Vybíráme pro vás ty nejlepší designéry, architekty a řemeslníky. Ušetříme Vaše peníze a Váš čas. Svěřte nám vaši vizi a o více se nemusíte starat. Ať už se jedná o obytný, kancelářský, nebo obchodní prostor, postaráme se o to, ať dostanete designový návrh podle vašich představ. Pokud se u nás ...

E-shop, prodej: - topení - komínové příslušenství - cirkulárky a příslušenství - vysokotlké čistící stroje - podlahové mycí stroje - vysavače - autokosmetika

Prodej a montáž oken a dveří. - stínící technika, sítě proti hmyzu - interiérových a vnitřních vstupních dveří - garážové vrata - podlahové krytiny.

Opracování kovů na CNC i klasických strojích. Zaměření na přesnou strojírenskou výrobu, výrobu nářadí, přípravků a jednoúčelových strojů. Jedná se o technologie: - soustružení - frézování - broušení - vyvrtávání - elektroerozívní opracování.