Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Internetový obchod a kamenná prodejna s antidekubitními, latexovými, pěnovými, antibakteriálními matracemi.

Internetový obchod a kamenná prodejna s antidekubitními, latexovými, pěnovými, antibakteriálními matracemi.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Stolařství, truhlářství. Oprava, renovace: - starožitný nábytek, selský nábytek. Výroba, dodávka, montáž: - atypické interiéry pro restaurace, hotely, obchody - nábytek - repliky starožitného nábytku.

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

Prodej: - nábytek pro dům a zahradu: - kuchyně - obývací stěny - křesla - jídelní židle - stoly - nábytek z masivu - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Výroba, montáž, maloobchod, velkoobchod, prodej: - okna, dveře - plastová, hliníková - rolety, žaluzie - plastové a hliníkové parapety.

Internetový obchod se šitými výrobky a přírodní kosmetikou. prodej pohankových polštářků, přírodních a peelingových mýdel, tuhých přírodních šampońů.

Návrhy, vizualizace projektu v 3D, realizace a údržba zahrad a firemní zeleně. Sečení pozemků, chemické ošetřování, úklid sněhu, stříhání ovocných a okrasných rostlin, výsadba, hnojení, vertikutace, kompletní starost o vaši zahradu

Služby: - úklidové práce - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - výškové práce - výměna kuchyňské linky - rekonstrukce koupelen - deratizace

Dodávka, montáž, instalace a servis klimatizací, vzduchové techniky, tepelná čerpadla

ZdeKup s.r.o.je provozovatelem eshopu a provozovny se zaměřením na zemědělské, lesní, komunální techniky, zařízení do dílny a zahrady.

Prodej, E-shop: - elektrické ruční nářadí - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - ruční nářadí - zahradnické a zednické nářadí - montážní technika - kotvící technika - spojovací materiál - brusný materiál, brusivo - lepidla, tmely.

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej vč. leasingu s vyjímkou činností uvedených v příl. 1-3 zákona č. 455/1991. zastavárny zprostředkování obchodu a služeb vnitrostátní zasílatelství práce s autojeřábem ostatní finanční zprostředkování kontakt: Jiří Richter, Jiří Matuška

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej, E-shop: - stavební nářadí - elektrické nářadí, elektronářadí - nářadí pro kutily a zahradu - materiál - vodoinstalační, topenářský, hutní, spojovací, kotevní, elektroinstalační - brusivo - kování - vruty, hmoždinky. Půjčovna: - nářadí, nástroje Bosch, Skil, Narex, Protool.

Pobočka. Domácí potřeby. Železářství. Maloobchod, prodej, E-shop: - stavební nářadí - elektrické nářadí, elektronářadí - nářadí pro kutily a zahradu - materiál - vodoinstalační, topenářský, hutní, spojovací, kotevní, elektroinstalační - vruty, hmoždinky. Půjčovna: - nářadí, nástroje Bosch, Skil, Narex, Protool.

Velkoobchod, prodej, dodávky: - střešní plechy - klepmířské prvky - taškové krytiny - hutní materiál.

Nabídka led osvětlení do kanceláří, výrobních, skladovacích prostor a osvětlení venkovních prostor. Možnost zapůjčení svítidel na vyzkoušení. Vypracování simulace v programu Dialux.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - kancelářský nábytek - kancelářské čalouněné židle INFO. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Výroba, prodej, e-shop: - elektrická pečící mísa REMOSKA.

Pronájem: - vlastních nemovitostí (nemovitosti).

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - elektro - svítidla, světelné zdroje, osvětlení.

Prodej, e-shop: - pletivo - ploty - oplocení - brány, branky - okrasná pletiva.

Zajišťuje komplexní služby v oborech chlazení a klimatizace, včetně s tím souvisejících elektroinstalačních a vodoinstalatérských prací. Veškeré zakázky provádíme tzv. na klíč. Zákazníkovi doporučíme a provádíme pravidelný servis a preventivní prohlídky. Servis včetně zásahu do 24 hodin od nahlášení poruchy. V oblasti chlazení vám ...