Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Vybavení kanceláří. Prodej: - regály - skladové vybavení - manipulační technika - vozíky - balící stroje.

Projekce, montáž, výroba, servis, oprava: - nerezové bazény - veřejné (aquaparky, koupaliště, sportovní a kryté bazény), soukromé (hotelové, whirpooly, rodinné, ochlazovací). Komplexní dodávky technologie úpravy vody.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - disperzní, minerální, interiérové, fasádní - lepící malty - omítkové směsi - betonové potěry - protipožární nátěry dřevěných konstrukcí. Povrchová ochrana staveb.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - mobily, telefony - elektrospotřebiče - pračky, ledničky, myčky - počítače, notebooky - televize - vysavače - kuchyňské spotřebiče.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - mobily, telefony - elektrospotřebiče - pračky, ledničky, myčky - počítače, notebooky - televize - vysavače - kuchyňské spotřebiče.

Kuchyňské studio Ostrava. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: - kuchyňské linky, vestavěné skříně - kancelář, obývací stěny - dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

Realitní agentura. Správa a pronájem: - nemovitosti (byty, nebytové a obchodní prostory). Zprostředkování koupě a prodeje bytů, pozemků a nemovitostí.

Velkoobchod barev - průmyslové barvy a nátěry - izolační nátěry - protipožární nátěry - barvy na beton a zdivo - protikorozní ochrana.

Služby - projektování zahrad - terénní úpravy - údržba zeleně - kácení stromů - těžba a přibližování dřeva - zimní údržba komunikací - zavlažování - stavba a montáž plotů a oplocení.

Jsme stavební firma zaměřující se na stavební práce a demolice. Jak již bylo uvedeno naše společnost provádí zemní práce a terénní úpravy, bourací práce a také demolice. Dále naše služby zahrnují zateplování fasád, pokládku zámkové dlažby či chodníky. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně a našim cílem je kvalitně odvedená práce a ...

Firma KIRK byla založena v roce 1991. Návrh, výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - automatické posuvné dveře - vrata - průmyslová, garážová - hliníkové stěny, okna, dveře - brány - závory - mříže - roletová vrata. Jsme přímý výrobce a dovozce. Servis provádíme do 24 hodin. Poskytujeme záruku až 60 měsíců.

Květinářství, prodej: - květiny - rozvoz květin

Služby: - vodoinstalace - topenář - montáž a servis klimatizací - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rekonstrukce domů a bytů

KOLFIS INVEST, s.r.o. se zaměřuje na správu nemovitostí, zabezpečování oprav, revizí, sledování dlužníků a vedení účetnictví.

Činnost: - rekonstrukce bytů i nebytových prostor - zateplování - půdní vestavby - instalace a opravy plotů - montáž a opravy gabionů - dlažební práce

Výroba, kovovýroba: - výpalky - pálení kyslíkem a plazmou - ocelové konstrukce - svařence

Služby: - pořádání firemních a společenských akcí, koncertů - zastupování umělců - catering - kompletní ozvučení a osvětlení koncertů, kulturních produkcí, meetingů - reklamní činnost

Zateplení fasády: - panelové a rodinné domy - polystyrenem - minerální vatou, NEW THERM. Rekonstrukce, revitalizace: - domy, byty - bytové jádro - koupelny - střechy - balkony. Sanační práce, hydroizolace: - balkóny, terasy, lodžie, půdy. Sanace: - vlhké zdivo - omítky - balkóny. Izolace střechy. Výměna ...

Prodej: - čalounický materiál (čalounické a sedlářské potřeby) - zdravotní matrace - rošty - lamelové, laťkové - postele - buk, borovice - polštáře a přikrývky, antialergické - prostěradla, froté, bavlna - nepropustné chrániče matrací - povlečení - ručníky, osušky - koupelnové soupravy - molitany do výšky 20cm - technické tkaniny - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektro - elektroinstalační, vodoinstalační a topenářský materiál - svítidla. Montáž, opravy, údržba, servis: - elektroinstalace - hromosvody - výroba rozvaděčů - elektrické topné systémy. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Chladící a klimatizační technika, zajistíme návrh, prodej i montáž: - boxy, chladírny, mrazírny - klimatizace - tepelná čerpadla - přepravní chlazení - výrobníky ledu - vybavení prodejen.