Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Zahradnictví. Prodej: - zahrádkářské potřeby.

Prodej, velkoobchod: - fóliovníky - fóliové kryty.

Výroba, oprava, prodej: - kotle DAKON: - nástěnné plynové kotle - stacionární plynové kotle - kondenzační kotle - kotle na pevná paliva - kotle pro přetlakové hořáky - elektrokotle - teplovodní kotle - příslušenství - odtahy spalin - náhradní díly. (Bývalý Dakon).

Regionální zastoupení firmy CAPAROL - barvy, tmely, zateplení. Rekonstrukce, novostavby: - rodinné domy, zpevněné plochy. Rekonstrukce: - byty, památkově chráněné objekty, zateplení fasád. Prodej, maloobchod, železářství: - kovo, nářadí, šrouby, kladiva, sekery, zednické pomůcky, tmely - střešní krytiny DAULUX. Půjčovna, ...

Návrhy a realizace interiérů v přímé návaznosti na výrobu nábytku. Přestavby bytových jader společně s přilehlými prostory (kuchyně, předsíně, chodby) zpracované v jednom návrhu. Vybavení koupelen a WC, včetně vodo, plyno a elektro instalací. Zajištění stavebních úprav včetně podlah, obkladů a výmalby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čalounické potřeby: - molitan, potahové látky, lepidla, rouna, popruhy, postelové kování - stavební kování: - závěsy, zástrče, zámky, stavební vložky, kliky, hřebíky, vruty, hmoždinky, spony, sponkovačky, kliky, vrtáky - stolařské potřeby: - nábytkové kování, úchytky, drátěný program, kování na ...

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitosti.

Velkoobchod: - nátěrové systémy - antikorozní ochranné prostředky - těsnící hmoty - lepidla - tmely - vrchní laky - ředidla - brusné papíry.

Prodej: - elektrické spotřebiče. Pobočky: - Palackého nám. 17/7, Bruntál, tel. 554718776 - třída Hrdinů 414/4, Rýmařov, tel. 554211082.

Prodej, montáž: - okna, dveře. Zednické práce.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - železářské zboží.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - obývací stěny, židle - komody - stoly - sedací soupravy.

Prodej: - ložiska - klínové řemeny - elektrické a pneumatické nářádí.

Prodej: - barvy - laky - fasádní malby.

Maloobchod: - domácí elektrospotřebiče - železářské zboží.

Velkoobchod: - lesnické zboží a materiály - produkty na zahradu, myslivost

Železářství. Prodej: - železářské zboží.

Výroba: - kotle - topné tělesa.

Prodej, maloobchod: - barvy, laky. Pobočka: - Opava 74705, Vrchní 41/1559 - tel.: 553621833.

Výroba pro tuzemský i zahraniční trh - elektrody grafitové a měděné Nástrojárna Výroba pro tuzemský i zahraniční trh - lisovací formy a jejich části - tvarové části lisovacích strojů a forem pro elektroprůmysl, automobilový průmysl a spotřební průmysl - k tvorbě modelů a programování je vybaveno CAD-CAM pracoviště operačními ...

Truhlářství Výroba - okna - dveře