Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stolařstvívýroba - i zakázková - nábytek Stolařstvívýroba - i zakázková - nábytek Výroba - dveře - okna

Prodej, montáž a servis - žaluzie - sítě proti hmyzu Dodávky - sauny Zajištění - zateplování domů Prodej, montáž a servis - okna (plastová, dřevěná) - dveře (plastové, dřevěné, interiérové) - vnitřní a vnější parapety

Lesní výroba: - těžba dřeva - nákup a prodej dřeva - chov skotu - péče o veřejnou zeleň.

Prodej, velkoobchod: - výrobky ze dřeva - podlahy, terasy - dýhové hrany - akustické obklady - přířezy z exotických dřevin. Provozovna: - Petrovická 363/61, Krnov.

Velkoobchod, prodej: - střešní krytiny - asfaltové pásy - kotevní systém - střešní okna - doplňky do plochých střech - okapový systém - střešní doplňky. Pobočka Brno: - Karásek 5, 62100 Brno - tel: 541 229 855 - e-mail: brno@centrum-strech.cz.

Služby: - správa domů - účetní, daňová a mzdová agenda - finanční poradenství. Sídlo: - Požárníků 134/20, Bruntál.

Truhlářské práce. Pořez a prodej řeziva. Kácení a likvidace nebezpečných stromů. Veškeré práce ve výškách. Těžební práce a úklid klestí. Nátěry elektrických stožárů a komínů. Sázení stromků.

Servis - tepelná čerpadla Vedení - účetnictví Prodej, montáž a servis - čistírenská technika Zprostředkovatelská činnost - průmyslové prádelenské a čistírenské techniky Servis - chlazení Servis - klimatizace

Výroba - výlisky z plastů Montáž - střešní krytiny Výroba - střešní krytiny Kovoobrábění

Montáž - solární kolektory Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Prodej: - elektrické nářadí, nástoje.

Prodej: - zemědělská technika a náhradní díly. Servis, opravy: - sekačky - motory - traktory.

Prodej, montáž a výroba - garážová vrata Prodej a montáž - žaluzie - sítě proti hmyzu - předokenní rolety Prodej, montáž a výroba - okna - dveře Zednické práce

Provozovna. Výroba: - kotle DAKON: - nástěnné plynové kotle - stacionární plynové kotle - kondenzační kotle - kotle na pevná paliva - kotle pro přetlakové hořáky - elektrokotle - teplovodní kotle - příslušenství - odtahy spalin - náhradní díly. (Bývalý Dakon).

Prodej: - květiny - keramika - dárkové zboží.

Výroba: - zahradní nábytek - domácí nábytek - využití a vybavení: - zahrady, terasy rodinných domů, restaurace, zahradní kavárny, pivnice.

Dřevařská výroba: - pila Těžba: - dřevo. Nákup, prodej: - dřevo.

Zámečnické práce Výroba - zámky - kování

Truhlářské prácevýroba - nábytek Truhlářská výroba - nábytek

Autolakovna - osobní a užitkové vozy Prodej - barvy

Prodej - kuchyňský nábytek Prodej - koupelnový nábytek Prodej - nábytek (obývací pokoj, komody, postele, ...) - bytové doplňky Prodej - zahradní nábytek

Výroba - interiéry na zakázku Výroba - kuchyně Výroba - vestavěné skříně

Nábytkové truhlářství Výroba na zakázku - kuchyně Zakázková výroba - vestavěné skříně