Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Elektromontáže. Projekty, realizace, montáž, revize, opravy: - vjezdové brány, garážová vrata, dálkové ovládání, zahradní osvětlení - elektrická zařízení, elektrozařízení. Prodej: - elektromateriál. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - stavební hmoty - zdící materiály - betonové dlažby - komíny - kanalizace - stavební ...

Výroba: - tvarované mědené trubky: - měděné a ocelové propojovací trubky.

Zapůjčení vysokozdvižné montážní plošiny. Zpracování kamene. Výroba: - ocelové konstrukce. Stavba: - ocelové montované a svařované kostrukce výrobních a zásobovacích hal, přístřešků - výstavba technologických celků pro zpracování kamene - kompletní výrobní linky pro zprac. kamane. Výroba, prodej, montáž: - potrubí, regulační prvky, ...

Prodej, servis - lesní technika - zahradní technika Servis - zahradní technika

Společnost je certifikovaná dle ČSN EN ISO 9001-2001. Válcované polotovary z hliníku a jeho slitin: - plechy o tloušťce 0, 32 - 6 mm - desky o tloušťce 7 - 270 mm - tvarované plechy KOB - lakované plechy, pásy - kotouče. Lisované kruhové tyče ze slitin hliníku. Řezání plechů, desek a tyčí. Tvarové řezání vodním paprskem. - dělení ...

Kuchyňské studio, návrh, montáž, realizace, poradenství, prodej: - kuchyně, kuchyňské linky. Kuchyňská studia Lamont: Šumperk Nemocniční 2 Tel:777 209 414 Výroba: Rýmařov Žižkova 13 Tel:554 212 156, 777 556 411.

Prodej: - střešní krytiny. Rekonstrukce střech.

Výroba, montáž: - plynové radiační kondenzační kotle.

Výroba: - dlažby - obklady.

Zahradnictví. Prodej: - květiny - okrasné dřeviny, keře, jehličnaté dřeviny, stromky - smuteční vazba. Sazba květin (balkónové, hrnkové).

Prodej, dodávky: - obklady, dlažby z přírodního kamene - střešní krytina - zelená břidlice. Prodejna, vzorkovna: - Hrabyně (naproti památníku Ostravské operace) - p. Beránek - 773240400.

Výroba: - břidlicové obklady, dlažby - barevný písek.

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Výroba, prodej: - fóliovníky, zahradnické stoly, mostové závlahy, stínoviště, dešťové kryty, meteostanice a skladové haly. Zabýváme se také rekonstrukci fóliovníků a montáží ventilace.

Technické služby. Odvoz odpadů. Čištění komunikací a chodníků. Údržba veřejné zeleně.

Návrhy interiérů. Výroba: - nábytek - kuchyně, stoly, židle - podlahy - doplňky. Truhlářství.

Montáž, prodej, servis: - žaluzie - rolety - markýzy - stínící technika - sítě proti hmyzu - svislé clony.

Střechy - provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech, nové střechy, montáž střešních oken a nátěry střech. Zajišťujeme dodávku materiálu, rozpočet a poradenství.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - eurodveře - vchodové a interiérové dveře - dřevěné a plovoucí podlahy.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní. Prodej, doprava: - štěrk - písek - betonové směsi. Autoservis: - nákladní vozidla. Karosářské, mechanické práce. Spedice.

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - kované ozdobné ploty - bezpečnostní mříže - brány (křídlové, pojezdové) - zábradlí (schodišťové, balkonové) - kované polotovary vlastní výroby pro zámečníky a kováře.

Kovářství. Výroba: - kované brány, ploty, mříže, schodiště. Kovotlačitelství.