Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Zakázková výroba, montáž: - kompaktní řídící jednotky pro vzduchotechniku a vytápění - regulace pro řízení chodu a tepelného výkonu vzduchotechnických a klimatizačních jednotek. Dodávky celků měření a regulace.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - Eurookna, dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - parapety, žaluzie, sítě. Demontáž, odvoz a likvidace starých oken. Zednické zapravení u nových oken. Fasádní systémy Vespol.

Velkoobchod, prodej: - sklo, skleněné výrobky - porcelán, porcelánové výrobky.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - bytový textil, metráž - záclony, závěsy, ubrusy - lůžkoviny - povlečení - potahové látky, přehozy, deky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - kancelářské potřeby, zboží - papír - školní potřeby - spotřební materiál - kancelářská technika - kancelářský nábytek - pracovní pomůcky, úklidové prostředky, drogerie.

Semenářství. Prodej, maloobchod: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - sazenice. Sídlo: - Těrlicko, Horní Těrlicko 702.

Velkoobchod, prodej: - halogenová světla pro interiér a nábytek se zaměřením na kuchyně a koupelny - úchytky - nábytkové - kuchyňská dvířka - foliovaná, masivní - spárovka, biodeska - posuvné dveře s výplní - peddig, plná výplň, žaluzie, překládaná mřížka - překládaná mřížka masivní lakovaná v samostatných formátech ...

Prodej, e-shop: - osvětlovací technika - svítidla - elektroinstalační materiál - profily pro LED osvětlení.

Projekce, realizace, údržba: - zeleň - městská, soukromá. Pěstování, prodej, pokládka: - kobercové trávníky. Pěstování, prodej: - okrasné keře - vzrostlé stromy - trvalky. Prodej, maloobchod: - zahradní jezírka - vodní a bahenní rostliny. Terénní úpravy: - plochy v nákupních centrech, výsadba květin. Rekonstrukce: - ...

Prodej: - LED pásky - LED žárovky - osvětlení.

Výroba: - spojovací dílce - přípojky svařitelné, šroubovací - matice - hrdla - duté šrouby. Válcování závitů, vrtání. Kovovýroba, kovoobrábění.

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - nábytek - školní nábytek - kuchyňský nábytek. Návrhy interiérů. Příprava materiálu pro kutily, formátování dřevoplošného materiálu a možnost olepování hranami ABS.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nájem, koupě, prodej: - byty, rodinné a činžovní domy - rekreační objekty, chaty, chalupy - garáže - komerční objekty - pozemky.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - psací stoly - komody - atypická okna, dveře, prahy, schody, zábradlí - latě na plot, zahradní nábytek, pergoly - plovoucí podlahy. Opravy bočnic a podlahy u nákladních aut a přívěsů.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavné (vestavěné) skříně - komody - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.

Dodávka, montáž, prodej: - stavební materiál - sádrokarton - maltové směsi - tepelná izolace - interiérové a fasádní barvy - zednické a malířské nářadí - lepidla. Mixážní centrum - míchání barev a omítek. Sídlo firmy: - Třanovická 48, Český Těšín - Koňákov.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - nátěrové hmoty-dřevo, kov - malířské přípravky, potřeby.

Zámečnické práce, zámečnictví: - speciální mříže do žákovských šaten - výroba - ploty, vrata. Instalatérské práce, instalatérství. Topenářské práce. Kompletní montáž topného systému.

Montáž, opravy: - elektrické zařízení. Revize: - nářadí - spotřebiče.

Prodej, e-schop: - elektrické ruční nářadí - vrtačky.

Stolařství Výroba: -kancelářský nábytek, pracovny -kuchyňské linky-moderní, klasické -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -police -předsíně -vinotéky -vybavení prodejny, prodejen -nábytek do garáže -pracovní desky: -klasické -kamenné -postele, skříně, komody a stolky -stoly, police, skříňky -dveře ...

Filtrační technika: - čističky vzduchu - pračky vzduchu - zvlhčovače - odvlhčovače - topidla - filtrace vody - kuřácké kabiny.

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby.

Výroba: - chladící zařízení - větrací a klimatizační zařízení.