Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Dřevocentrum, dodávka, prodej: - dřevomateriál - spárovky - eurohranoly - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palubky, podlahovky - průmyslové a ostatní řezivo - dodávky do průmyslu - výroba - dveře, dřevostavby

Výstavba, realizace, rekonstrukce, montáž: - kompletní interiéry na klíč - bytové jádra - obklady, dlažby - zateplování - stavba krbů (krby) v interiéru a v exteriéru - podlahářské práce.

Výroba z nerezu - nerezové zábradlí, branky, poštovní schránky - nerezové pracoví stoly, výčepní stoly, mycí stoly - kompenzační a cvičební pomůcky z nerezu.

Společnost PODLAHY Martin Uher s.r.o. se specializuje na pokládku a prodej plovoucích laminátových a dřevěných podlah, PVC a textilních podlahových krytin.

Realitní kancelář Anděl poskytuje komplexní služby na trhu s nemovitostmi. V rámci své činnosti klademe největší důraz na profesionální přístup ke všem klientům, jejich maximální spokojenost v průběhu obchodu i po jeho dokončení. Mezi výčet standardně poskytovaných služeb patří právní a finanční servis, vypracování znaleckého posudku, jednání s ...

Firma Jan Žiga se specializuje na stavební a zednické práce v Havířově a okolí. Nabízíme širokou škálu služeb, jako jsou zámkové dlažby, výkopové a pomocné práce, rekonstrukce bytů a domů, omítky, instalace vody a topení a další. Máme má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují kvalitu, spolehlivost a férové ceny. Pokud máte ...

Společnost FEK PRO s.r.o. se zabývá vývozem žump, septiku a jímek. Dále provádíme tlakové čištění, monitoring kanalizací a potrubí. V oboru se pohybujeme již mnoho let a můžeme nabídnout reference od velkého zástupu spokojených zákazníků. Jednorázový i pravidelný vývoz žump a septiků. Náš vůz má 12 kubíkovou bečku a až 35 metrů ...

Firma e-obkladac.cz se sídlem v Havířově se zabývá komplexní činností v oblasti pokládky obkladů a dlažeb do velikosti 120 x 120 cm. V rámci naší činnosti realizujeme také rekonstrukce koupelen. Působíme především v okrese Karviná. Naše služby: - pokládka keramických dlažeb - pokládka keramických obkladů - pokládka vnitřních ...

Výrobce, dodavatel stavebního materiálu. Výroba, výrobní závod: - suché omítkové směsi.

Renovace, rekonstrukce, montáž, oprava: - parkety, plovoucí podlahy, schodiště - obklady, dlažby - obkladačské, dlaždičské práce - koupelny rekonstrukce - žaluzie - sádrokarton - příčky podhledy - omítky.

COLEMAN S.I., a.s. Český Těšín Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní taškové krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy (plech měď, pozink titanzinek, nerez v různých tloušťkách, tabule i svitky, ...

Prodej: -hobby-potřeby, potřeby pro kutily.

Realizace, údržba zahrad: - výsadba - travní porost - vertikulace - hnojení - chemické odplevelování - kácení, zdravotní řezy stromů.

Internetový obchod, e-shop: - tapety na zeď - fototapety.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - ložnice - vestavěné skříně - předsíňové stěny.

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny. Sídlo firmy: - Nádražní 916/11, Karviná - Fryštát.

Michal Goněc zajistí truhlářské práce: - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - vchodové dveře.

Zednické práce: - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jáder - obklady, dlažby - zámkové dlažby - zděné ploty - zateplování - omítky štukové i dekorativní - malby, nátěry, nástřiky.

Výstavba, montáž: - zděné garáže - betonové garáže - plechové garáže - stánky, sklady, zahradní domky - garážová vrata. dveře, okna. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce. Pobočka: Jirská 855/19 70200 Ostrava Sklad: Areál hornického muzea OKD Pod Landekem 64 725 29, Ostrava-Petřkovice

Prodej, montáž, servis: - stínící technika - žaluzie - venkovní, vnitřní - venkovní rolety - screenové rolety - látkové stínění - sítě proti hmyzu.

Služby: - návrh, realizace zahrad - rekonstrukce zahrad.