Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Jaroslava Tichá zajišťuje prodej: - obalové materiály - obálky - krabice - lepící pásky - kotouče do pokladen - fólie - jednorázové nádobí. Na e-shopu horime.cz nabízí k prodeji zahradní ohniště, grily a doplňky.

Servis, revize: -plynové kotle. Revize: -elektrických zařízení. -elektrorevize. -plynových spotřebičů. Rekonstrukce koupelen.

Prodej elektro: domácí spotřebiče - pračky, ledničky, vestavné spotřebiče, audio, video, televizory, PC, notebooky výroba a prodej kuchyňských linek na míru

Společnost Stababed, s.r.o. zajišťuje prodej materiálu pro stavebnictví, demolici, výstavbu příjezdové komunikace a kanalizace, zemní práce, pokládku zámkové dlažby a další.

Ostraha majetku a osob -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Služby soukromých detektivů

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -lepidla -potřeby pro malíře -stavební chemie a nářadí -těsnění -průmyslové lepící a těsnící pásky. Oficiální distributor hydroizolačního systému AKVATRON.

Svářečské a zámečnické práce - výroba a montáž: schody, mříže, zábradlí i atypické výrobky.

Prodej: - rc modely - elektronické součástky - LED osvětlení - satelitní technika.

Potřebujete vyřešit vzduchotechniku a průmyslové chlazení od A do Z? Klimatizace a vzduchotechnika - 3K Air Mont je firma zabývající se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, včetně chlazení, topení a regulace. Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení provádíme především pro vlastní akce. ...

Prodej, e-shop: - stavebniny - zahradnické potřeby Řemesla: - umělecké kovářství - dokončovací práce z přírodního kamene

Společnost ZÁMECKÝ DVŮR s.r.o. zajišťuje údržbu zeleně, čištění komunikace, rizikové kácení další podobné činnosti.

Mabu Elektro zajišťuje výrobu rozvaděčů, elektropřípojky, hromosvody, podlahové topení, kompletní elektroinstalace, ale i prodej komponentů do rozvaděčů, pohony vrat a brán. Provoz půjčovny staveních strojů.

Společnost FAKRO je nejvíce dynamickou a nejrychleji se rozvíjející firmou v odvětví střešních oken na světě. Naše nabídka zahrnuje především tyto výrobky - dřevěná a plastová střešní okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání, okna do plochých střech, těsnicí lemování, elektrické ovládání, střešní výlezy, tubusové světlovody, zařízení pro odvod ...

Společnost MoVa zahrady s.r.o. se specializuje na modernizaci zahrad - stromy, pokojové, řezané rostliny, mechové obrazy, zeleninová sadba a další.

Kamnářství. Návrh, výstavba, montáž: - nové krby, kamna, pece. Dodávky: - kamna, krbové vložky a jiné vytápěcí systémy. Prodej, E-shop: - krby, kamna - krbové vložky - krbové nářadí - krbové doplňky. Štukatérství. Výzdoba: - interiéry, fasády. Výroba: - balustrády, sloupy.

Projekce, montáž, oprava, servis, revize: - elektro - slaboproud, silnoproud, NN - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy. Maloobchod, velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výškové práce - elektro.

Společnost Soens&Duda Stavby s.r.o. provádí stavební činnost - stavba domů, renovace bytů a koupelen, obklady, dlažby, sádrokarton, výstavba plotů. Dále poskytují instalatérské a topenářské práce jako je komplet rozvodů vody a odpadů, montáže kotlů, komplet rozvody topení, montáž plynových sporáku, zámková dlažba a malování.

Marie Kantorová provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování rostlin, stromů, keřů, ovoce a zeleniny.

Návrh, realizace, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelářský nábytek typový i atypický - sedací nábytek - kancelářský, konferenční.

Výroba: - kovové a pozinkované doplňky střešních krytin - stoupací rošty - střešní stupínky - vzpěry - sněhové zábrany - protisněhové háky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod - nábytek: - obývací pokoje - sedací soupravy, pohovky - ložnice, postele - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje.

Výroba, dodávka, prodej: - zahradní bazény - bazénová chemie - příslušenství k bazénům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál (smršťovací materiál-vázací pásky, upevňovací materiál z plastů, ukončovací materiál, kleště, nůžky, lisovací, odizolovací a stříhací nářadí, popisovací a ochranný materiál, plastové konstrukční prvky, kompletní sortiment elektroinstalačního ...