Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba, dřevovýroba, návrh, projekce, montáž, prodej: - vybavení interiérů, kanceláří (interiéry, kanceláře) na klíč - zakázkový nábytek (masiv) - kuchyňské linky (kuchyně) - kancelářský, školní nábytek. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Hledáte spolehlivého partnera ve světě stavebních materiálů? Objevte PERLIT, spol. s r.o., lídra v oblasti výroby expandovaného perlitu a inovativních stavebních řešení. Sídlo naše firmy najdete na idylickém místě v Šenově u Nového Jičína, přímo v srdci Moravy, kde tradice ručí za kvalitu. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a inovaci. ...

Prodej, e-shop: - garnýže - záclonové tyče

Společnost SKYARM s.r.o. realizuje údržby zeleně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál - zdící materiály - cementové směsi - štěrky, písky, podsyp, mulčovací kůra - betonové výrobky - tepelné izolace - sádrokartonové systémy - komínové systémy - hydroizolace - stavební chemie. Sídlo firmy: - Gen. Hrušky 1216/23, Ostrava - Mariánské Hory.

Prodej, půjčovna, servis elektronářadí, prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, kompletního sortimentu nářadí pro profi i hobby uživatele.

Český internetový prodejce moderního a kvalitního nábytku vyrobeného v Polsku.

Společnost LK UBIS s.r.o. je distributor řezných nástrojů.

Interiérové a exteriérové dekorace. Svatební, slavnostní, smuteční vazba kytic. Doručování květin v Novém Jičíně a okolí.

Soustružení - dřevovýroba - praporové tyče Zakázková výroba - nábytek - dveře - zábradlí - schodiště

Velkoobchodní prodej: - sklo, keramika, porcelán.

Architekta, která se zabývá návrhy interiérů bytových i nebytových, drobnou architekturou a architektonickými studiemi novostaveb či rekonstrukcí bytů/domů.

Prodej, maloobchod: - podlahy, podlahoviny - barvy, laky HOSTIVAŘ - REMMERS - lazury - vinylové dílce - PVC, koberce - plovoucí podlahy - malířské potřeby.

Vývoj a výroba chladicí a klimatizační techniky pro automobilový průmysl. Výrobní závod a technické centrum klimatizační techniky: - Nový Jičín, Lužická 14 - tel.: +420-556780111 Výrobní závod a technické centrum chladicí techniky: - Hluk, Závodní 1007 - tel.: +420-572521015

Dětské rostoucí stoly pro děti 5 - 18 let Dětské rostoucí židle pro děti 5 - 18 let Značkové výrobky MAYER se zárukou 5 let. Nejsilnější firma na trhu ČR a SR.

Projekce, projekční činnost: - projektová dokumentace - stavby - interiéry. Služby: - bytový architekt. Projekční ateliér.

Expert na zdravé spaní. Výroba, maloobchod, prodej: - vybavení ložnic - postele - válendy - palandy - matrace - ložní povlečení - vyvařovací přikrývky, polštáře - lamelové rošty - nábytek z masivu (smrk, aj.) - bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sklo (skleněné vázy, misky, květináče) - keramika (obaly na květiny, květináče) - umělé květiny - dekorační materiály (písky, perličky, kamínky, oblázky, provázky perel) - porcelán a Bone China - stolní porcelán - collection Art design (mísy, podmisky, stolní porcelánové soupravy, čajové i kávové, ...

Práce, realizace: -sádrové omítky E-shop, prodej: -omítací stroje -nářadí

Zakázková výroba nábytku - skříně - postele - kancelářský nábytek - bytové doplňky - nábytek na míru - dveře

Společnost Localgreengo s.r.o. provozuje e-shop s výhonky zeleniny.

Společnost MIDALE flowers s.r.o. má květiny dovezené z Holandska. Provádím rozvoz květin po celé ČR.

Výroba - nerez digestoře - potrubí Dodávka a montáž - vzduchotechnika - ventilátory

Prodej, e-shop - kancelářské židle - kancelářská křesla, stoly - jídelní a kuchyňské židle - jídelní sestavy.