Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Žídek Jiří se zaměřuje na prodej žump, jímek, septiků, bazénů a poskytuje služby v oblastech odpadních a kanalizačních rozvodů.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Prodej, montáž, servis - kotle - tepelná čerpadla.

Velkoobchod, prodej: - světelné zdroje - svítidla - baterie - svítilny. Světelné studio. Montáž: - osvětlení. Elektroinstalace.

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Dle požadavků zákazníka provádění u zavlhlých staveb: - průzkumy - návrhy technologických postupů - projekty - realizace sanačních prací - dodávky sanačních prostředků pro stavební firmy a svépomocné práce. Výroba a dodávka sanačních prostředků pro: - zhotovení sanačních omítek na zavlhlé zdivo - přísady POROSAN, SANOMIT - ...

Sklad. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní krytiny - střešní fólie - střešní okna - solární panely - okapové systémy Sídlo společnosti: - Frýdecká 793, 72000 Ostrava - tel: 596733531, 777920315 - e-mail: obb@obb.cz.

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zaměřuje na kompletní dodávky, prodej, montáž a servis kotlů. Hlavní činností firmy jsou plynové kotle a kotle do rodinných domů. Dále firma dodává tepelná čerpadla a klimatizace. Samozřejmostí je také revize, spuštění, seřízení kotlů, včetně zajištění kotlíkové dotace v programu Zelená úsporám.

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zabývá prodejem a servisem nářadí, dřevoobráběcích a kovoobráběcích strojů, elektrocentrál, elektrického ručního nářadí, nástrojů, svařovací techniky a spojovacího materiálu. Firma se také zaměřuje na kotle na tuhá paliva a vyřizuje kotlíkovou dotaci v programu Zelená úsporám. Nabízí kvalitní nářadí pro domácí ...

Služby: - pomoc potřebným, zejména opuštěným dětem, dětem z dysfunkčních rodin, lidem v krizi, obětem domácího násilí, sociálně znevýhodněným rodinám, pěstounským rodinám, zdravotně postiženým, nemocným, seniorům Dobrovolnické centrum Krizové centrum - pomoc a podpora obětem a svědkům domácího násilí Pronájem tělocvičny.

Martin Chvál se zaměřuje na rekuperaci, šetření energií a prodej různých druhu rekuperačních jednotek.

Podlahářství HAHN se sídlem v okrese Opava se již od roku 2006 zabývá činností v oblasti pokládky různých druhů podlahových krytin od laminátových podlah až po koberce. V rámci našich služeb nabízíme pokládku veškerých vinylových dílců (lepených, či systém plovoucí podlahy), dále zajišťujeme přípravu podkladu jako je montáž OSB a MFP a také ...

E-shop, prodej: - topení - komínové příslušenství - cirkulárky a příslušenství - vysokotlké čistící stroje - podlahové mycí stroje - vysavače - autokosmetika

Prodej a montáž oken a dveří. - stínící technika, sítě proti hmyzu - interiérových a vnitřních vstupních dveří - garážové vrata - podlahové krytiny.

Opracování kovů na CNC i klasických strojích. Zaměření na přesnou strojírenskou výrobu, výrobu nářadí, přípravků a jednoúčelových strojů. Jedná se o technologie: - soustružení - frézování - broušení - vyvrtávání - elektroerozívní opracování.

Projektová činnost ve výstavbě

Prodej: - tepelná čerpadla - solární panely - sanitární technika.

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou a stavebním zámečnictvím. Do našeho výrobního portfolia patří výroba ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, designových zábradlí, vjezdových bran, branek, plotových dílců, požárních žebříku, industriálních dveří, příček atd. Působíme na severu Čech a Praze.

Společnost SimpleJack se zaměřuje na nezávazné kalkulace, poradenství a realizaci různých druhů podlah do garáží a dílen. V bohatém sortimentu je možné vybírat i střešní krytinu a rohože.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -společenské šaty -dětské šaty -šaty do tanečních -ozdoby na auta -doplňky. Prodej: -svatební oznámení -snubní prsteny -kytice -pánské obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadeřnice. Pujčovna: -čisticí stroje na koberce a čalounění KÄRCHER ...

Krista Imreová se zaměřuje na online prodej látek, galanterie, šicích potřeb a hotových výrobků.

Květinový ateliér - Petra Grossová Vám nabízí velké množství květin a vazeb. Všechny květiny připravujeme na Vaše přání. Poskytujeme možnost objednání květinových výzdob i na různé akce. Rádi Vám připravíme krásné svatební kytice. Dále prodáváme dárkové předměty, dekorace a svíčky. Maloobchod, prodej: - květiny - květinové vazby - ...

Nabízí komfortní ubytování v osmi klimatizovaných pokojích. Pokoje jsou s dvoulůžkem, kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízení. V některých pokojích je i možnost přistýlky a domácí zvířata jsou zde povolena za poplatek.

NAŠE PRAJZSKÁ, s.r.o. na svém e-shopu nabízí výrobky z prajzké: - symboly - publikace - potřeby do kuchyně - módní doplňky - samolapky na auto

Ing. Stanislav Raška má internetový prodej nábytku na zakázku, od konferenčních stolů, přes různé druhy stolů, stolků, knihovny, tv stolky, police a pod, V sortimentu také nabízí čistič dřeva.

Komplexní dodávky betonových a epoxidových průmyslových podlah. Speciální akrylátové materiály, cementové potěry. Výroba a prodej stavební chemie pro realizace průmyslových podlah.