Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Distribuce, dodávka: - potřeby pro autolakýrníky - opravárenské autolaky - lakovací boxy.

Výroba: - technologie pro výrobu i prodej piva a nápoje cider - minipivovary

Prodej, servis, půjčovna, e-shop: - zahradní technika - sekačky na trávu - křovinořezy - řetšězové pily - vertikutátory - mulčovače - půdní vrtáky.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - přikrývky, polštáře, deky - povlečení, prostěradla - sedáky - ručníky - textilní pleny - chrániče matrací.

Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Máme profesní ...

Prodej: - potrubní izolace - plošné izolace - samozhášivá,vysoce kvalitní a ohebná gumová pěna THERMATAPE - zakulacený polyetylénový profil THERMARODS - speciální profil THERMAJOINT navrhnutý pro pěkné dokončení vaší izolace.

KERN stavební firma s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcemi, bytovou a občanskou výstavbou, nástavbami, úpravami interiérů či rekonstrukcemi fasád. Dále naši zákazníci mohou využít prodejnu stavebního materiálu, která je svým sortimentem zaměřena na suchou výstavbu. V sortimentu naleznete především sádrokartony, tmely, lepidla, ...

Prodej, montáž, servis: - klimatizace, klimatizační technika.

Služby: - design interiérů - architekronické služby - průzkumy dřevěných konstrukcí.

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov - sadrokartonářské práce - kanalizační přípojky, rozvody kanalizace.

Stavební práce: - fasády - výstavba rodinných domů - zámková dlažba - ploty.

Zakázková výroba nábytku: - vestavěné skříně - kuchyně - dětské pokoje.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, plastové dveře. Dodávka a montáž: - parapety - žaluzie - garážová vrata. Demontáž starých oken. Zednické začištění po výměně oken. Zateplení fasád.

Stolárna, truhlárna. Výroba: - nábytek z masivu - pergoly, altány - zahradní nábytek - postele - skříně - kuchyňské linky - koupelnový nábytek.

Výroba: - plastové bazény - domovní čistírny odpadních vod bez nároků na elektrickou energii.

ToBig nářadí je prodejna s nářadím pro firmy, řemeslníky i kutily v Opavě. Zaměřujeme se na prodej ručního elektrického nářadí, spojovacího materiálu, sku nářadí, brusiva a dalšího kvalitního nářadí spolehlivých značek jako je například Metabo. Na naších stránkách naleznete různé prospekty a výhodné akce. Nabízíme Vám veškeré nářadí pro ...

Prodej: - topné patrony, desky, tyče, dráty - měřící prvky - regulační techniky - snímače teplot, tlaku, vlhkosti.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.