Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Prodej vše pro výrobu nábytku a úpravu interiérů - pracovní desky - MFP desky - OSB desky - okenní parapety - palubky, překližky.

Instalace, montáž, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace.

Solární sestavy. Solární technika. Fotovoltaika. Kancelář: - Praha, Kodaňská 1441/46 - tel.: 608237006; 608335558.

Dodávka, montáž, prodej: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné třívrstvé, korkové, marmoleum, vinyl, PVC, dřevěná dýha, dřevěné palubky - renovace parket - interiérové dveře PRÜM, HORMANN, CARMAN DOORS, - sádrokarton, sádrokartonové konstrukce, minerální podhledy .

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Služby: - tržní odhady nemovitostí - kompletní servis při pronájmu, prodeji a správě nemovitostí

Činnost, práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - motáž WPC teras a plovoucích podlah - zakázková výroba nábytku

Prodej, montáž, realizace: - svítidla - osvětlení

Výroba, montáž, oprava, servis: - hliníková okna, dveře - posuvné systémy - hliníkové fasády

Práce: - klempířské - pokrývačské - rekonstrukce a hydroizolace střech Prodej: - střešní krytina

Zahradnictví, prodej, e-shop: - květiny - keře, stromy - citrusy - letničky - semena - cibuloviny

Prodej, montáž, servis: - smluvní partner VPO PLAST s.r.o. - okna, dveře: - plast - VEKA - dřevěná euro - hliník - žaluzie - garážová vrata - předokenní rolety - markýzy - lamelové clony. Zasklívání balkonů, lodžií (balkony, lodžie). Zimní zahrady.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky. Pronájem společenského zrcadlového sálu: - kapacita 50 osob - místo pro konání: svatební hostiny, firemní setkání, rodinné oslavy, rauty.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Stolařské práce. Výroba: - nábytek.

Výroba, prodej: - cementové zboží.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - dveře

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské Prodej, montáž: - kotle

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně

Prodej, montáž: - ploty (drátěné, dřevěné) - brány - garážová vrata - závory Prodej, pokládka: - zámková dlažba

Služby: - fotograf - fotoateliér tel.: 606 672 375 baby fotografka Prodej, e-shop: - hudební nástroje - osvětlení - ozvučení - foto - počítače, výpočetní technika - software - spotřební elektronika Adresa: Krnovská 33, Opava tel.: 553 626 064, 724 243 430

Truhlářství, výroba: - kuchyně - dětské pokoje - dveře - vestavěné skříně