Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Nákup a prodej: - surové dříví. Prodej: - palivové dříví. Sazenice lesních dřevin. Plantáže vánočních stromků. Školkařská činnost. Traktorová doprava.

Koupelnové Studio Maloobchod, prodej: - sprchové kouty RONAL - koupelnový nábytek, doplňky

Prodej: - nářadí - kotevní, spojovací technika - polyfuzní svářečky. Oprava: - komaxitové pece - nářadí. Elektroinstalační práce.

Maloobchod, prodej: - dveře Sapeli (dýhované dveře interiérové, vchodové, bezpečnostní a se speciálními vlastnostmi) - zárubně Sapeli včetně obložek na kovové zárubně - kliky, kování. Kompletní dodávka včetně montáže. Zaměřování, kalkulace, konzultace, poradenství zdarma Záruční a pozáruční servis.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Montáž: - střešní okna - krovy - parapety.

Truhlářství. Výroba a prodej: - atypický nábytek. Formátování a prodej: - laminátové desky - dvířka a pracovní desky na kuchyňské linky. Potřeby pro stolaře a kutily: - hrany - kování - pojezdy - úchytky - vruty - kovové nohy - narážecí hrany.

Prodej: - osvětlení - svítidla - světelné zdroje.

Prodej, e-shop: - značková elektronika - bílá technika - elektrospotřebiče - mobilní telefony - výpočetní a kancelářská technika - elektroinstalační materiál - notebooky.

Prodej na splátky: - nábytek - kuchyně - koupelny.

Centrum obchodu a služeb: Maloobchodní prodej : - textil - nábytek - stavebniny - stavební bazar. Služby: - opravny ledniček a mrazniček - zámečnictví - malířské a natěračské práce.

Prodej a montáž: - systémy pro suchý systém výstavby. Sádrokartony, minerální podhledy, izolační hmoty, stavební chemie. Servis, revize a prodej plynových zařízení. Plynové kotle klasické, kondenzační. Plynové ohřívače vody. Hořáky plynové, olejové. Opravy kotelen.

Prodej práškových barev IGP a Arsonsisi. Nabízíme práškové barvy : -epoxidové -epoxipolyesterové -průmyslové polyesterové. -fasádní polyesterové -akrylátové -polyuretanové -a speciální typy. Poradenská služba v oblasti práškových plastů a pomoc při zavádění práškové technologie. Všechny námi prodávané ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek - schody - altány - dveře - okna - kuchyně.

Stavební práce. Zemní a výkopové práce - ručně i za pomocí techniky. Kompletní příprava terénu pro bazén. Výkop studní, prohloubení studen. Pokládaní zámkové dlažby. Demolice - odvoz sutin, umístění na skládku. Bourání kompresorem. Příprava inženýrských sítí: - výkopy inženýrských sítí (voda, plyn, připojky, atd.). Zednické práce: - ...

Práce: - stavebně zámečnické. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - dílce nových i rekonstruovaných domů - brány, branky, vrata - zábradlí a schodiště - ploty a ohrady z kovových materiálů.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně - dveře (vnitřní, obloukové) - vestavěné skříně - kusový nábytek - interiéry - schodiště. Adresa: - Popská 3, Opava.

Floristické a dekorativní studio. Výzdoba: - interiéry - exteriéry. Dekorace: - živé květy - kombinace materiálů - tématické. Svatební výzdoba. Výsadba, osazení hrobů. Služby: - návrhářské - designerské - aranžérské.

Výroba armatur pro: -vodní hospodářství -energetiku -plynařství -petrochemický průmysl. Výroba: -ocelová šoupátka (dle ČSN, DIN, API 600): -DN 50-1200, PN 2, 5-100 -šedolitinová šoupátka (dle ČSN, DIN, DN 300-100, PN 2, 5-10).

Květinářství: - řezané květiny - hrnkové květiny - všechny druhy kytic - suché vazby - netradiční kytky pro děti z lízátek, bonbónů - netradiční kytky pro dospělé z cigaret, peněz, uzenin. Výzdoba: - interiéry, restaurace, hotely. Pravidelná dodávka květin. Doručování, donášková služba květin.

Stavebniny: - Opava, Bochenkova ulice - tel.:553625436. Velkoobchod, prodej: - staviva. Stavební materiály: - cihlářské výrobky - sádrové tvárnice - cement - vápno.

Truhlářské, stolařské práce: - výroba nábytku, zábradlí. Zakázková výroba z masivu.

Truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž: - zakázkový, atypický nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - ložnice - skříně (vestavěné, předsíňové) - obložkové zárubně - dřevěné dveře, schodiště, zábradlí a obklady - zahradní altány - ploty, oplocení - terasy, pergoly.

Výroba: - masivní dveře - interiérové dveře - masivní zárubně - vchodové dveře.