Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, servis (HECHT, ECHO, CLABER, RAPTOR, GRIZZLY, Blue Bird, DAKR, SECO GROUP): - zahradní technika - sekačky na trávu - křovinořezy - pily.

Variant styl. Prodej: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - interiéry.

Výroba, prodej, montáž: - okna - vstupní a interiérové dveře - historické vrata.

Klempířství. Pokrývačství. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Zemní práce. Pokládka dlažby. Vodohospodářské stavby. Úprava vodních toků. Provozovna: - Paličkova 30, Ostrava - Nová Ves.

Výroba, montáž: - celomasivní interiérové dveře - zárubně z pařeného buku a dubu - celoskleněné dveře - protipožární dveře.

Prodej, montáž, servis: - kotle na tuhá paliva.

Výroba a prodej: - cihly - betonové tvárnice.

Prodej: - baterky - čelovky - cykloosvětlení - jiné lampy na led principu.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - balkonové květiny - letničky - hrnkové květiny - řezané květiny - dárkové aranžmá - dárkové kytice - smuteční vazba - svatební kytice - výzdoba interieru - dárkové zboží - upomínkové předměty.

Revize elektro a hromosvodů Montážní činnost, revize nářadí a pod.

Kompletní dodávky stavebních prací. Rekonstrukce a modernizace objektu. Revitalizace panelových domů. Certifikovaný dodavatel SFŽP v programu "Zelená úsporám". Zateplování domů. Zateplení průmyslových hal a štítů budov. Novostavby na klíč. Oprava: - fasády - historické fasády.

Finanční, realitní a poradenská služba: - prodej bytů, rodinných domů - pronájem bytů - prodej pozemků.

Stavební firma. - výškové práce - údržba bytového fondu - zednické práce.

Realitní kancelář: - prodej nemovitost - kupní, darovací smlouvy - oceňování nemovitostí, věcných břemen - účetnictví - partner ČMSS - stavební spoření - partner ČS - stavební spoření+hypotéky - partner RFS - penzijní připojištění - odhady pro banky (ČS, ČMSS, RFS, KB, ČSOB, Hypoteční).

Stolařství, truhlářství. Návrh, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - postele - stoly, židle - kancelářský nábytek. Renovace nábytku. Truhlářské práce.

Věnujeme se komplexní obchodní činnosti především v těchto oborech: - textilní galanterie v celé její šíři (krajky, knoflíky, kovová galanterie, nitě, zipy, stuhy, nůžky, prýmky) - výtvarné potřeby (bižuterní komponenty, korálky, hot fix kamínky, smaltování, pletení košíků) - bytový textil - módní a oděvní doplňky ...

Maloobchod, prodej: - ruční nářadí - autodoplňky - domácí potřeby - spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahradní technika.

Řemeslo: - truhlář, stolař. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - interiérový nábytek.

Služby: - Oceňování majetku pro - věci nemovité, - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, - Zprostředkování hypotečního úvěru.