Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba, prodej: - dětské prolézačky - dětský zahradní nábytek.

Pokrývačské práce. Tesařské práce. Prodej: - krytiny - střešní doplňky - střešní podbití. Instalace a prodej: - střešní okna.

Výroba, montáž: - protisluneční zařízení - markýzy - rolety - závěsy - žaluzie.

Prodej a montáž: - tepelná čerpadla (země/voda, vzduch/voda, voda/voda). Komplexní služby: - základní poradenství v oblasti úspor energií - vypracování projektové dokumentace a variant řešení pro konkrétní objekt - výběr technicky a ekonomicky optimální varianty pro klienta. Sídlo firmy: - Podvihovská 100/13, Opava - Komárov.

Realitní činnost. Pronájem: - moderní výrobní a kancelářské prostory v areálu naší firmy (uvnitř budovy) a volné zpevněné plochy kolem objektu (volné odstavné panelové plochy).

Výroba, prodej, půjčovna, Eshop: - zahradní grily - gril na tele, gril na sele, gril na kýtu, gril na kuřata a zahradní gril - plynové grily, grily na dřevěné uhlí a elektrické grily - grilovací nářadí.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - výrobky z masivu.

Prodej a montáž: - okna - dveře. Zednické práce. Likvidace stavebního odpadu. Autodoprava mezinárodní.

Pobočka. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - obklady, dlažby - zdící materiál - železářství - nářadí - suché stavební směsi. Sídlo: - Hlučínská 484/61, Ostrava - Přívoz.

Pobočka. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - tepelné izolace - zámkové dlažby - sanitární technika. Sídlo: - Hlučínská 484/61, Ostrava - Přívoz.

Výroba, stolařské práce: - schodiště - nábytek z masívu i laminátu - kuchyně - postele - dětské pokoje - vestavěné skříně - stoly - pergoly.

Architektonické služby. Projekční činnost: - stavební. Pobočka: - kancelář Hlavní 149, Opava-Kylešovice.

Stolařství. Výroba, prodej, montáž: - dřevěná okna a dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - schody - dveře - pergoly, ploty - zahradní nábytek - kuchyně.

Dodávky, montáž: - dřevěné venkovní terasy z tropických dřevin a spékaného (thermo) dřeva - dřevěné venkovní obklady a podlahy. Výroba, montáž: - nábytek - zakázkové kuchyně - atypické dveře vnitřní, posuvné stěny, okna a dveře vstupní v euro profilu - vestavné skříně - dětské pokoje, postele a věšákové stěny - dřevěné schodiště ...

Dřevařské závody. Truhlářství. Výroba: - okna - balkónová - dveře - vnitřní - vchodové - dýhované - fóliované - kazetové - palubkové - garážová vrata - dveře s olověnou vložkou - protikhlukové dveře.

Kompletní zahradnické služby. Návrh, projekce, realizace, údržba: - zahrady - automatické zavlažování, zatravnění, záhony, živé ploty, jezírka, zahradní stavby.

Atelier. Architektonicko - projekční firma.

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - nábytek na míru.

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - sádrokartony - izolace - zateplovací systémy - omítkové směsi. Půjčovna: - lešení. Montáž: - sádrokartonu - minerálních podhledů - zateplovací systémy - veškeré zednické práce.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Kovářství. Kovářské práce. Výroba a montáž: - kované ploty - pojezdové brány, mříže a nerezové zábradlí. Stavebně zámečnické práce.

Podlahářství. Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce.