Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - pergoly - dveře.

Realitní kancelář. Služby: - prodej, pronájem: - nemovitosti, komerční objekty a prostory k podnikání, kancelářské prostory, byty - zprostředkování převodu členských práv a povinností k družstevním bytům - zajištění komplexního právního servisu - veřejné dražby.

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie - rolety - síta proti hmyzu - brány - garážová vrata - okna, dveře.

Správa a údržba obecních domů, bytů a nebytových prostor.

Velkoobchod, maloobchod: - kusový textil (ponožky, punčochy, spodní prádlo, trika, košile včetně pilotek, polokošile, pyžama, noční košile, ložní prádlo, mikiny, tepláky, zahradníky, zástěry, kapesníky).

Pilařská výroba. - trámy - fošny - prkna - štěpky na palivo - těžba - přibližování stromů - doprava - práce se štěpkovačem.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - bytů - domů - pozemků - nebytových prostor. Nabídka: - kompletní služby při údržbě a výstavbě bytového fondu - elektro - voda - topení - hromosvody - výškové práce - malby a nátěry - sádrokartony - drobné stavební práce.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Prodej: - semena - hnojiva - postřiky - keramika - sušené plody a květy - svíčky - dušičkové a vánoční vazby.

Výroba: - plasty - plastové výrobky.

Oprava: - sekačky - malé mechanizace.

Kovářství. Výroba: - mříže - brány - zábradlí.

Prodej: - rotační bubnové sekačky - náhradní dlíny.

Výroba a montáž: - plastové ploty - plastové brány - plastové zábradlí - plastové pergoly a paravany - plastové oplocení bazénů. Zakázková výroba dle přání zákazníka.

Bytové družstvo invalidů. Provoz bytových a nebytových objektů. Ubytovací služby.

Oprava, nabíjení: - olověné akumulátory.

Čalounictví. Opravy: - čalouněný nábytek - čalouněné dveře - čalouněné interiéry. Zhotovování matrací. Prodej a výroba: - matrace na míru - dvoulůžka - taburety - zahradní soupravy - válendy - sedací soupravy. Velkoobchod z čalounického materiálu: - molitany - potahovací látky - koženky - matracové damašky - a další ...

Prodej, dodávka, montáž, servis: - centrální vysavače.

Zahradnictví. Prodej: - řezané květiny - dřeviny Zakládání a údržba zahrad.