Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
PODLAHY HOMME s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku plovoucích podlah (laminátových a vinylových), PVC, přírodního linolea, koberců a dalších podlahových materiálů.

SimpleJack s.r.o. realizuje inovativní podlahy na míru. Jejich modulární zátěžové dlažby jsou ideální pro garáže, dílny, koupelny nebo terasy.

GARDENES s.r.o. se zaměřuje na projektování a realizaci zahrad a veřejné zeleně.

Melia City Group s.r.o. se zaměřuje na kompletní služby pro prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebytových prostor.

Victory Decor s.r.o. je specializovaným výrobcem ručně vyráběných dekorací do dětských pokojů. Má širokou škálu produktů, jako jsou pořadače na Albi knihy, krabičky na první zoubky, poličky letadla, pastelkovníky, a lampičky.

Hledáte spolehlivého partnera pro rekonstrukci vašeho domova? Gilík design s.r.o. je přesně to, co potřebujete! S více než dvacetiletou tradicí v oblasti stavebnictví a interiérového designu je naše firma synonymem pro kvalitu a spolehlivost. Naše služby zahrnují kompletní rekonstrukce koupelen, bytových jader, kuchyní a celých domů. Ať už ...

Výroba: - dekorační předměty z kovu - svícny, stojany na víno a květiny, prodejní stojany na pohlednice - sériová zakázka zámečnického charakteru - výroba ocelových konstrukcí, zábradlí i svodidla, mostní dilatační závěry, kontejnery

PROKOM CZ s.r.o. dodává zahradní nábytek PROWOOD, zajišťuje dodávky asfaltového střešního šindele KATEPAL a tepelně upravené dřevo ThermoWood.

Výroba zámečnických výrobků: - stavební zámečnictví - ploty - vrata - mříže - zábradlí - brány, branky. Stříhání plechů. Ohýbání plechů. Svařování plamenem. Montáž žaluzií.

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Obchod a služby s koberci a podlahovými krytinami

Ščerba reality s.r.o. je realitní společnost zaměřující se na oblasti realitního trhu, úvěrů, investic, dotací, právních služeb, financí a pojištění.

ROSSTÍN s.r.o. je společnost specializující se na stínící techniku a terasové systémy, exteriérové zastínění, interiérové závěsy a podlahové terasy.

BOHEMIAFLEX CS, s.r.o. je český výrobce markýz, pergol a rolet. Nabízí špičkové stínící techniky a služby, včetně bezrámového prosklení a solárně poháněných produktů.

GIKOSTART s.r.o. je společnost specializující se na výrobu a montáž oken a dveří z plastu, dřeva, dřevo-hliníku a hliníku.

Výroba: - kancelářský nábytek - školní nábytek - regály pro prodejny - drátěný nábytek - prodejní stojany - sedací nábytek - drátěný program - zařízení pro zdravotnictvíKovovýroba. Stolařské práce. Vybavení: - interiéry - supermarkety - čerpací stanice - autosalony. Prodej: - kotle.

Společnost HM - KLAPETEK s.r.o. zajišťuje stavební a výškové práce, služby hodinového manžela a další.

BUGR MOTO s.r.o. je obchod specializující se na prodej SEGWAY NAVIMOW robotických sekaček a Motorro XDV 300 skútrů.

PŮJČOVNA NÁŘADÍ SATKE, s.r.o. půjčuje stavební nářadí, vibrační techniku, čistící stroje, zahradní a energetickou techniku a další příslušenství.

Prodej a realizace střech: - komplexní montáže a opravy - sortiment tvoří střešní krytiny, plechy, okapové systémy, střešní okna a folie, spojovací materiál, nářadí a jiné Vypracovaní cenové nabídky zdarma .

Technické služby: - správa a udržba veřejných komunikací, zeleně a osvětlení - péče o zeleň - sadové úpravy, zahradnická činnost - svoz a likvidace komunálního odpadu - nakládání s odpady, separace - sběrný dvůr s nebezpečnými odpady, provoz skládky - čištění města - údržba, opravy místní komunikace - provoz koupaliště, městských ...

Výroba: - potrubní systémy z plastů pro rozvody teplé a studené vody, podlahového topení a tlakového vzduchu - výroba z plastů a forem na zakázku

Jakub Vrána se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku z lamina i masívu do interiéru i exteriéru, pergoly, terasy.

PROKOM R & S s.r.o. je významnou českou firmou se sídlem v Opavě, která se specializuje na dovoz a distribuci kvalitních finských stavebních materiálů. Mezi jejich hlavní produkty patří tepelně upravené dřevo ThermoWood, které je ideální pro fasády a terasy, asfaltový střešní šindel KATEPAL a dřevěný zahradní nábytek PROWOOD. Firma je hrdým ...

Údržba zeleně: - kosení trávy - provzdušňování - stříhání keřů a stromů. Montáž: - automatické závlahy TORO, GARDENA - okrasná jezírka - koupací jezírka. Prodej, servis: - zahradní technika: - motorové sekačky HONDA, STIGA, TORO, KUBOTA, BRILL - pily ACTIVE - štěpkovače, drtiče - motory: - KOHLER - BRIGGS+STRATTON - ...