Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Realitní činnost Hostinská činnost

Opravy silničních vozidel Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Truhlářství, podlahářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Pokrývačství, tesařství -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Reklamní činnost, ...

Zednictví -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Výroba hnojiv a dusíkatých sloučenin Výroba neelektrických spotřebičů převážně pro domácnost

E-shop svítidla: - LED svítidla - nástěnná osvětlení - stropní, bodová, podhledová svítidla - závěsná svítidla - stolní a stojací lampy - venkovní LED, nástěnné i stojací osvětlení

Velkoobchod: - vodoinstalační materiál.

Prodej: - žampionový substrát - žampiony.

Prodej: - bytový, kancelářský nábytek.

Rekonstrukce: - dřevostavby - domy, byty, půdní vestavby. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - podlahy - postele.

Maloobchod, prodej: - bytový, metrový textil: - prostěradla, ložní soupravy, polštáře, přikrývky, peřiny, povlaky, deky, přehozy, sypkovina - záclony, dekorační závěsové látky - ubrusy, dečky, sedáky, PVC ubrusovina - ručníky, osušky, žínky, koupelnové předložky - utěrky, kuchyňské zástěry, chňapky - batikovaná dámská móda ...

Zakázkové stolařství. Zakázková výroba: - stylový dřevěný nábytek - dřevěné schodiště, schody, zábradlí - dřevěné dárkové předměty. Zdobená řezba. Řezbář, sochař.

Prodej, e-shop: - stavební, ruční, elektrické nářadí - malířské, hospodářské potřeby - železárenské, drogistické zboží.

Kuchyňský a interiérový ateliér. Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, kuchyňský nábytek, kuchyňské linky. Návrh a realizace: - interiéry. Dekorativní omítky. Truhlářské, stolařské práce. Sídlo firmy: - Chářovská 878/117a, Krnov - Pod Cvilínem.

Výroba, prodej, E-shop: - kanafasové výrobky - bytové doplňky z přírodních materiálů, přírodní bytové doplňky - matrace - přírodní, obilná, pohanková, špaldová, relaxační - futony - pohankový, SHIAT-SU, pro thajské masáže, pro rehabilitace, jógu, cvičení, masáže - taburety - meditační souprava - polštářky - bobky - strožoky.

Zastavárna. Bazar. Realitní činnost. Ubytovna s kapacitou 40 míst.

Montáže: - potrubní a plynové rozvody - ocelové konstrukce - elektro, měření a regulace včetně řídicích systémů. Výroba: - ocelové komponenty potrubních rozvodů - tlaková zařízení nerezových aparátů. Kovoobrábění.

Stolařství. Výroba: - nábytek.

Prodej, maloobchod: - bytový textil.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky, malířské potřeby. Nabídka tónování barev.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky, malířské potřeby. Nabídka tónování barev.

Věnujeme se prodeji vnitřní i venkovní kamenné dlažby. Dodáváme také obklady interiérů i exteriérů z přírodního kamene. Nabízíme rovněž poradenství, řemeslné práce, dopravu a tvorbu 3D vizualizací.