Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Garážová vrata Lomax sekční, odsuvná, rolovací, výklopná. Předokenní rolety, venkovní žaluzie. Závory, parkovací systémy. Markýzy, svislé clony. Interiérové rolety, římské rolety, plisé, twinrolo, vertikální žaluzie, dřevěné žaluzie, interiérové žaluzie, panelové (japonské) posuvné stěny Hi Decor. Ploty, brány. Pobočka Opava: - Pekařská ...

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Společnost WOLTEX CZ PLUS s.r.o. se specializuje na pronájem a prodej luxusních vozidel a nemovitostí.

Petr Jurišica, majitel společnosti Lešení v Ostravě pronajímá pojízdné hliníkové lešení v Ostravě, Opavě a Frýdku Místku. Jedná se o pojízdnou lešeňovou věž, která je mobilní a usnadní Vám práci ve výškách. Provozuje i půjčovnu nářadí.

Společnost LogTech, s.r.o. je přední dodavatel automatizace a softwaru pro manipulaci s materiálem, naše služby využijí oblasti distribuce a expedice zásilek, e-commerce, výroby a dalších odvětví.

Návrh, výstavba, montáž: - krby - kachlová kamna, kachlové pece.

Stavební činnost: - haly, střechy, fasády, ocelové konstrukce - hydroizolace - střešní pláště - generální dodávky, opláštění budov staveb. Stavební montáž: - střešní světlíky a zařízení pro odvod od kouře a tepla - RWA - hliníková okna, dveře a prosklené fasády - ocelové konstrukce - hliníkové systémy - fotovoltaické ...

Společnost ARKEMAX INVEST a.s. se zaměřuje na investice. Hlavními činnostmi jsou investice do realitního developmentu, pozemkového developmentu a finančního sektoru. Vedlejšími pilíři naší společnosti jsou investice do Flipování nemovitostí, rekonstrukcí a správy majetku.

Práce: -elektroinstalační -vodoinstalační -podlahářské -malířské -zednické Montáž: -kuchyňské linky -nábytek

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové zařízení a doplňky.

Práce: -pokládka zámkové dlažby. -výkopové. -zateplování fasád.

Profesionální a zkušený dodavatel střešních krytin.

Stolařství. Výroba: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky

Podlahářské práce. Prodej, montáž: -podlahové krytiny

Stavební firma: -rekonstrukce budov. -zateplování fasád. -rekonstrukce bytových jader. -obkladačské, dlaždičské práce. -výstavba rodinných domů.

Služby: - návrhy a realizace zahrad - zakládání trávníků - údržba sportovních ploch - realizace zahradní jezírka

Stavba a pronájem jedno i vícepatrových garáží.

Společnost RENT LIVING BOHEMIA s.r.o. provozuje realitní činnost.

R&R moje pozemky s.r.o. zajišťuje pronájem a správu vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Společnost Atlantik Business Center s.r.o. zajišťuje pronájem nebytových prostor.