Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velkoobchod, prodej, dodávka: - izolace, izolační nátěry IZOPLAST - přípravky proti plísním MYCETOX - desinfekce skleníků a produkce žampionů MYCETOX - mycí a desinfekční prostředek MYCETOX - lepidlo IZOPLAST k lepení izolačních pásů a lepenek za studena.

Prodej, maloobchod: -sádrokartónový systém -izolační systém -podhledy z minerálních vláken -hliníkové zavěšené podhledy -dvojité podlahy -laminátové podlahy -příčkový systém -OSB-dřevoštěpkové desky -fasádní barvy -zateplovací silikátový systém.

Zemní práce. Demoliční práce. Údržba zeleně.

Ostraha majetku a osob Služby soukromých detektivů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Dodávka, montáž, prodej: - plastová, hliníková okna a dveře - eurookna - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Stavba: - zahradní domky - pergoly. Stolařství. Výroba: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - věstavěné skříně - dětský nábytek - atypický nábytek na míru. Pokládání plovoucí podlahy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební řezivo - OSB desky - dřevěné palubky, lišty - krovy, latě - palivové dříví - KVH hranoly - stavební chemie - nátěrové hmoty.

Architektonická kancelář. Architekt. Projekce, návrhy: - interiéry, design.

-Výroba ostatních výrobků jinde neklasifikovaných - certifikace a výroba humusu -Správa a údržba nemovitostí -Realitní činnost -Specializovaný maloobchod -Zprostředkování obchodu -Chov ostatních zvířat (kromě hospodářských a jatečných)

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Stavební firma, výstavba: - pozemní a inženýrské stavby - výměna oken a dveří.

Výroba: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - zimní zahrady. Program Zelená úsporám.

Specializovaný internetový obchod se zaměřením na bílé zboží, domácí spotřebiče, elektroniku, počítače, fotoaparáty, nářadí a chovatelské potřeby. V široké nabídce najdete kvalitní ledničky, pračky, myčky na nádobí atd. Objednávat můžete také LCD televize Sony, Samsung, LG atd. domácí kino a videokamery. Nabízíme vlastní dopravu, bezplatnou ...

Prodej: - bytové doplňky - bytové dekorace.

Finanční služby: - nebankovní půjčky a kontokorentní úvěry na zástavu nemovitostí - hypoteční úvěry - půjčky na přestavby domů, bytů, chat. Realitní činnost. Výkup, prodej: - reality, nemovitosti. Výstavba: - dřevostavby, rodinné nízkoenergetické domy na klíč. Sídlo: - Jubilejní 620/97, Ostrava - Hrabůvka.

Pobočka Ostrava. Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

-Broušení technického a šperkového kamene -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba neelektrických ...

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Casa de oro je renomovaná ostravská realitní kancelář, která působí především v Moravskoslezském kraji a nabízí komplexní služby při prodeji, nákupu, či pronájmu nemovitostí. Společnost vznikla seskupením úspěšných mákléřů, kteří se zaměřují na individuální přístup, efektivní práci a řídí se heslem:, , Kvalita je mnohem víc než kvantita.’’