Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - barvy - nátěrové hmoty - ředidla - laky Výrobky: - syntetické barvy na železo a kov - syntetické barvy antikorozní - syntetická barva jednovrstvá - antikorozní rychleschnoucí barvy - základové a podkladové barvy - lazury na dřevo - silnovrstvé, slabovrstvé - impregnace, napouštědla, lepidla - ...

Výroba: -rozvaděče NN do 1600 A. Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -řemeslo-elektrikář -zámečnické práce-drobné. Revize-ruční nářadí.

Pobočka. Distribuce přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení. - značení mikroúderem SIC MARKING - značení rytím SIC MARKING - značení laserem SIC MARKING - elektrochemické značení Universal Marking Systems - průmyslové popisovače FIXOLID, kuličkové a lakové popisovače, tekutá křída - ruční razidla do kovu, výroba razidel na ...

Opravy vestavných a volně stojících spotřebičů pro domácnost. Myčky, pračky, plynové desky, sklokeramické desky, trouby, odsavače par a mikrovlné trouby.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Výroba: -dřevěná lištová dvířka-skříně, spíže, kuchyňské linky.

Maloobchod, prodej, montáž - podlahy: - laminátové - korkové - dřevěné - vinylové - PVC - přírodní linoleum - interiérové dveře, zárubně. Podlahářské práce. Renovace dřevěných podlah, vyrovnání podkladů (nivelace).

Prodej: - nábytek - svítidla - bytové doplňky.

Komplexní služby v přípravě pozemních staveb. Architektonická studie, projektová dokumentace DUR, DSP, DPS, inženýring. Zpracování průkazů energetické náročnosti budov (PENB). Nezávislý člen ateliéru PROJEKTSTUDIO.

Správa nemovitostí a údržba budov, technická a energetická správa budov, správa majetku, bezpečnostní služby, ostraha objektů, úklidové práce, údržba zeleně.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, ložnice, stoly, ...) - dveře

Velkoobchod, prodej: - svářecí technika - svářecí materiály - upevňovací a spojovací materiál. Svářeč, svařování.

Stavební bytové družstvo. Správa, provoz, opravy, pronájem: - nemovitosti, domy.

Pavlína Fričová v Zahradě na jedničku zakládá nové záhony, trávníky a provádí údržbu zahrad.

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - parkety.

Realizace zahrad. Prodej palivového dřevo.

Prodej: - zapuštěné a nadzemní bazény, příslušenství - zastřešení - vířivé vany - bazénová chemie. -instalacni vodomateriál -servis bazenu

Zuzi Home design v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti dodávek bytových textilií od vypracování návrhu až po dodávku a realizaci. Jsme odborníci na šití a prodej záclon, závěsů na míru a postaráme se Vám také o montáž garnýží, rolet i žaluzií ve Vašem interiéru. Zajišťujeme i pokládku koberců a čalounické práce včetně výroby čalouněných ...

Prodej, montáž: - dveře, zárubně. Prodej, maloobchod: - eurodveře - celoskleněné dveře - vchodové dveře Interiérové a venkovní kování. Stolařská výroba: -kuchyňské linky -šatní skříně -dřevěné postele. Nábytek na míru.

Wellness a lázně Caretta Spa - výroba kompletního sortimentu produktů a technologií v oblasti SPA, projektování wellness: - vířivky - Kneippovy lázně - parní lázně - sauny - ochlazovací systémy - profipref.

Společnost INTERLOG PRO s.r.o. je česká firma zabývající se výrobou a distribucí plastových EURO oken nejvyšší kvality. Kvalitní plastová okna a dveře, vyrobena podle Vašich představ a rozměrů. Vyberte si z široké nabídky skel, materiálů a odstínů barev. Naši technici po požadavku vyhotovení poptávky přijedou k Vám, vše s přesností zakreslí a ...

Neumann a Prőll, investiční s.r.o. se specializuje na nákup a pronájem, případně prodej rezidenčního bydlení.