Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Společnost Barlux se specializuje na průmyslová LED osvětlení a kancelářská LED osvětlení. Poskytuje kompletní služby a garance v oblasti LED osvětlení.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek, kanceláře, - zakázková výroba nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - laminátové podlahy - dřevěné 3vrstvé podlahy - parkety, mozaiky, zámecké podlahy - masivní palubkové podlahy - koberce, PVC, korek.

Příjemné ubytování blízko Sport Arény, Stadiónu Vítkovic i oblasti Dolních Vítkovic. Pronájem bytů - krátkodobě i dlouhodobě Řešení interiérů Provozování restaurace

Výroba, prodej, montáž, záruční a pozáruční servis : - vrata - sekční, výklopná, rolovací, posuvná - vjezdové brány - pojezdové, nesené, křídlové Internetový obchod s kamennou prodejnou : - pohony pro garážová vrata a vjezdové brány - dálkové ovládání, příslušenství, doplňky a náhradní díly - kování, příslušenství, doplňky k ...

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Work Smart Mindset s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí: - přírodní produkty - kratom - dekorační svícny

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Color služby s.r.o. se zaměřuje na prodej barev, zateplení, izolace, fasád, omítek, stavebních profilů, kotevní techniky a mnoho dalšího.

OKNA TPK s.r.o. zajišťuje prodej: - plastových oken a dveří - hliníkových oken a dveří - střešní okna, garážová vrata - žaluzie - balkónové a posuvné systémy

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost Gluc G2 s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí bioklimatické pergoly, praktické a designové vybavení zahrad.

IRP Steel s.r.o. se zaměřuje na sériovou kovovýrobu, tryskání a práškové lakování výrobků a vyrábí zahradní doplňky

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Návrh a realizace: - bytové tapety na zeď - obrazy Prodej a instalace: - designové tapety - designové velkoformátové obrazy. Design interiérů. Zpracování zakázkových motivů (např. firemního loga) do tapet a obrazů.

Pomůžeme vám s Vašimi interiérovými projekty. Vybíráme pro vás ty nejlepší designéry, architekty a řemeslníky. Ušetříme Vaše peníze a Váš čas. Svěřte nám vaši vizi a o více se nemusíte starat. Ať už se jedná o obytný, kancelářský, nebo obchodní prostor, postaráme se o to, ať dostanete designový návrh podle vašich představ. Pokud se u nás ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - švédské ocelové střešní krytiny - okapové systémy, okapy - střešní okna - příslušenství.

Firma ELB Mont s.r.o. se sídlem v Ostravě se již od roku 2002 zabývá činností v oblasti dodávky, montáže a servisu stínící techniky a také oken a dveří pro vnitřní i venkovní použití. V rámci naší činnosti nabízíme záruční a pozáruční servis všech druhů výplní plastových, hliníkových oken a eurooken, včetně vchodových dveří. Samozřejmostí jsou ...

Výroba: - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vestavěné skříně.

Vrata Hörmann, Kružík, rolovací vrata, samonosné brány, ploty, rolety, žaluzie.

Prodej zahradní a lesní techniky společnosti Husqvarna - řetězové pily - zahradní sekačky na trávu - křovinořezy - robotické sekačky - foukače - ridery - plotostřihy - zahradní traktory - kultivátory - vysavače - vyžínače - příslušenství a další produkty Předprodejní a autorizovaný servis všech strojů. Pomůžeme Vám s výběrem ...

Zakázková výroba: - kuchyní - vestavěných skříní - nábytku na míru Na všechen nábytek používáme kvalitní kování rakouské firmy BLUM

Společnost esox your partner s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizaci interiéru, komerční prostory, kanceláře a hotely včetně technického vybavení.

Společnost MAF-OVA s.r.o. se zaměřuje na design a výrobu atypických interiérů a výškové práce.