Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Služby: - úklidové práce - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - výškové práce - výměna kuchyňské linky - rekonstrukce koupelen - deratizace

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

Velkoobchod, prodej, dodávky: - střešní plechy - klepmířské prvky - taškové krytiny - hutní materiál.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí Správa bytových i nebytových domů a budov Poradenství v oblasti nemovitostí Privatizace bytového fondu Znalecké posudky Daňová přiznání k dani z nabytí nemovitosti.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a ...

Hydroizolace. Chladové izolace. Průmyslové tepelné izolace. Stavební tepelné izolace. Střešní okna. Žárové izolace.

Firma Julius Demeter se sídlem v Ostravě se zabývá pracemi v oboru stavebnictví. Nabízíme například přípravné a dokončovací stavební práce, bourací a zemní práce. Dále malování a štukování a také údržbu zahrad a komunikací, včetně odklízení sněhu. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na úklidy nebytových prostor, kanceláří a ...

Prodej, návrh, realizace: - kuchyně - stoly, židle, kuchyňské linky, madla, úchyty, příslušenství, doplňky.

Jsme koupelnové a interiérové studio zabývající se návrhy a vizualizacemi koupelen a interiérů. Dodáváme prvotřídní obklady a dlažby. Koupelny a interiéry na klíč. Nechte si navrhnout designové koupelny od nás!

Projekční činnost: - občanské stavby - bytové stavby. Inženýrská činnost.

Realizace, výstavby a rekonstrukce na klíč v oblasti energetiky a alternativních zdrojů energií. Velkoobchodní prodej LED svítidel značky XENIUM®

Výroba: -betonové, sádrové, vápenné a cementové výrobky.

Prodáváme všechny typy oken - okna dřevěná, plastová a střešní okna. Lze u nás nakoupit také dřevěné, hliníkové a bezpečnostní dveře. Součástí naší nabídky jsou také žaluzie a rolety z široké nabídky barev, vnitřní a venkovní parapety všech možných odstínů. Zajistíme také zateplovací systémy, polystyrény, minerální vlnu, izolační ...

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Stavby na klíč: - rodinné domy - garáže, garážová stání, altány - chodníky, parkoviště, oplocení, zámková dlažba Projekty rodinných domů: - individuální, nízkoenergetické, pasivní a bytové projekty - studie, návrhy, vizualizace. Zpracování průkazu energetické náročnosti budov (energetický štítek). Stavební dozor. Požárně bezpečnostní ...

Prodej a montáž plovoucích podlah, vinylu, PVC, přírodního linolea (Marmolea) a koberců. Renovace dřevěných podlah. Půjčovna brusek na parkety. Prodej a montáž dveřních křídel a obložkových zárubní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: - železářství, železářské zboží - ruční nářadí - nástroje.

Kovovýroba, výroba: - rozvaděče-elektroměrové, staveništní, kompenzační, plastové-ve 43 typech. Elektromontáže. Elektro: - instalace - revize. Zakázková výroba NN rozváděčů do 14 dnů. Kovovýroba, prášková lakovna.

Prodej, výroba: - diamantová technika - řezací a brusné kotouče. E.shop: - diamantové jádrové vrtací korunky.

Stavební firma: - revitalizace panelových a rodinných domů - zateplování - výměna oken - rekonstrukce domovních vstupů - foukaná izolace Program Zelená úsporám.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zdvojené podlahy