Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba, prodej, montáž: - plastové okna, dveře - vrata, brány, závory - markýzy, rolety, mříže, žaluzie.

Provádíme kompletní návrhy a rekonstrukce interiéru na míru: - Kuchyně - Obývací pokoje - Ložnice - Dětské pokoje

Prodej, maloobchod: - těsnění, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - nářadí - pryžové desky - plsť - technické tkaniny a další. Společnost navazuje na tradici společnosti ŘEMPO.

Výroba na míru: - kuchyně, kuchyňský nábytek.

Služby: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy - údržba zeleně

Prodej, montáž: - dětské hrací sestavy, prolézačky Jungle Gym - zahradní domky - žaluzie - okenní, dveřní těsnění. Výroba: - nábytek na míru.

Práce, služby: - vrtání otvorů do obkladů, dlažby, zdiva.

Realitní činnost: - pronájem bytů, nebytových prostor.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace, vzduchotechnika - tepelná čerpadla - požární klapky, uzávěry.

Výroba, výrobce: - závěsová technika potrubních systémů.

Služby: - zahradní a krajinářská architektura - návrh, projekce soukromé zahrady, veřejný prostor – parky, aleje, náměstí, dětská hřiště, zahrady MŠ a ZŠ, vnitrobloky, zeleň nových obytných celků...atd.

Dodávka, montáž, vzorková prodejna: - dřevěná eurookna - plastová okna - garážová vrata - dřevěné interiérové dveře - rolety, žaluzie, parapety.

Na trh dodáváme výrobky, regulační techniku a náhradní díly z oblasti topenářské techniky. - topenářská technika - kotle - bytové výměníkové stanice - solární technika - podlahové vytápění - fotovoltaika - náhradní díly na plynové kotle.

Prodej, e-shop - autolaky - stříkací pistole - produkty pro lakovny. Autolakovna Rychvald - adresa: ul. Bohumínská 1553, 735 32 Rychvald - tel. 733 714 1­80.

Služby - architektonická činnost - projektové dokumentace.

Zámečnictví AGM plus - výroba a montáž zábradlí, garážových vrat, vjezdových bran.

Velkoobchod, prodej: Svítidla: - podhledová a nábytková interiérová (svítidla typu Downlight, pro metal halogenidové zdroje, pro halogenové zdroje, LED, zářivková, bodová, výložníková) - interiérová (přisazená a nástěnná, nouzové osvětlení, lampy) - zahradní (dekorační osvětlení, pro zdroje světla 230V, solární). - LED ...

Reality - Finance Developerský projekt - Pod Selským lesem - rodinné domy v Sedlnicích

Poskytování prostor k pronájmu: - kancelářské prostory.

Montáž, opravy, servis: - plynové spotřebiče.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Stavební firma, stavební práce. Prodej stavebního materiálu. Stavba rodinných domů. Dotace z programu Zelená úsporám. Průkazy energetické náročnosti budovy.

Pronájem a správa nemovitostí. Odstraňování, sběr odpadů.