Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Společnost POTENCIAL vratové systémy s.r.o. se specializuje na prodej, dodávky a montáž garážových a průmyslových vrat, vjezdových bran a oplocení. Nabízí také stínící techniku, jako jsou venkovní žaluzie, rolety a markýzy. Kromě standardních sekčních a rolovacích garážových vrat dodává průmyslová vrata, rychloběžná vrata, automatické závory, ...

Společnost KlimTech CZ s.r.o. se zabývá klimatizací a vzduchotechnikou.

Společnost TEMEX, spol. s r. o.zajišťuje: - průmyslová automatizace - klimatizace, vzduchotechnika. Vývoj, výroba: - jednoúčelové stroje - montážní linky pro automobilový průmysl - dopravníkové systémy.

Phase sedačky mají k prodeji na svých prodejnách sedačky a interiérový nábytek.

E-shop Besta-shop.cz nabízí široký sortiment produktů, zaměřený zejména na potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu. V nabídce najdete nábytek, vybavení pro domácí kutily, zahradní nářadí, osvětlení a různé doplňky.

Kompletní rekonstrukce bytů, domů i nebytových prostor na klíč. Výstavba rodiných domů, Bytové jádra, sádrokartonové konstrukce s certifikací Knauf, malby, elektroinstalace, podlahářských, instalatérských, stolařských a zednických prací.

Výroba, šití, e-shop: - bytový textil - závěsy, polštáře, povlečení, ručníky.

Míchání barev. Prodej: - barvy - stavebniny - fasádní omítky - zateplovací systémy - sádrokarton.

Stavební práce: - zateplení fasád - suchá výstavba - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - plovoucí podlahy - stolařská výroba - návrhy interiérů a jejich vybavení - zateplovací systémy fasád

Velkoobchod, dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - vzduchotechnické příslušenství - dveřní clony - ventilátory - potrubní elementy - kruhové potrubí a tvarovky.

Rodinná společnost Přírodní zahrady s.r.o. nabízí návrhy, projekty a realizaci zahrad v Moravskoslezském kraji, zejména v Ostravě, Opavě, Hlučíně, Karviné, Havířově, Frýdku-Místku a dalších. Vytvoříme návrh a vizualizaci krásné zahrady, kde se budete cítit dobře. Vy budete mít jedinečnou zahradu, která Vám umožní užít si a plně vychutnat krásu, ...

Výroba a prodej: - kování pro nábytek - spojovací díly.

Společnost Naxos Ostrava a.s. v Ostravě se specializuje na prodej a pronájem nemovitostí, ať už jde o průmyslové areály, činžovní domy či administrativní budovy. Na trhu realit působíme již od roku 1994 a jsme jednou z největších realitních společností v České republice. Mezi naše služby patří: - vyhledávání investičních příležitostí, kdy jde ...

Společnost OSTRA GROUP a.s. je firma poskytující širokou škálu služeb souvisejících se správou a údržbou nemovitostí, bezpečností a energetickým managementem.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a bytových jader - elektroinstalace na klíč - inteligentní domy - generální opravy elektroinstalací v bytových domech i v administrativních budovách - zateplení domu Dále zajistí výstavbu bazénu. Koupelny na klíč, kuchyně a nábytek na míru. Inženýrská činnost a projekční práce.

Jsme jednou z největších a nejvýznamnějších zahradnických firem v Moravskoslezském kraji a své služby poskytujeme našim zákazníkům již od roku 1992. Naše společnost se věnuje návrhům a realizacím zahrad na klíč. Provádíme kompletní servis ohledně údržby, realizujeme okrasná i koupací jezírka a potůčky. Při realizaci rodinných zahrad ...

ostravazaluzie.eu realizuje montáž, servis a výměna žaluzií. Servis oken, výměna těsnění, kování. Při montáži všech druhů žaluzií získáte od nás dárek. Objednávky telefonicky i prostřednictvím SMS. Garantujeme montáž do týdne od objednání.

Společnost KRYON & Co s.r.o. v Ostravě se zabývá prodejem, servisem a montážemi klimatizačních a chladících zařízení a je výhradním zastupitelem firmy LG - klimatizace v rámci České republiky. Firma KRYON & Co s.r.o. Vám již od roku 1995 dodává vzduchotechniku LG, které jsou vybavené řadou filtrů zajišťujících stále čistý vzduch v místnosti. ...

Společnost RIO & partners s.r.o. se zaměřuje na stavební služby. Jedná se zejména o realizaci základových desek a zateplování fasád, které přináší úsporu energií. Společnost si poradí také s pokládkou zámkové dlažby, kterou má v několika barvách a provedeních, a staví gabiony s dlouhou životností pro zpevnění svahů.

AKS architekti s.r.o. je architektonická společnost, která se specializuje na návrhy staveb, včetně bytových domů, administrativních center a škol.

RASTERIX s.r.o. se zaměřuje na projekční práce, návrhy staveb a stavební činnost.

Malířství a pokládky podlah Tomáš Hanák s.r.o. se specializuje na čištění koberců, sedacích souprav a čalounění. Realizuje také malování bytů a kanceláří, nátěry fasád, čištění dlažby a pokládku nových podlah.

Ing. Ondřej Skotnica provozuje e-shop Bee Ostrava s včelařskými potřebami. Prodává vše pro chov matek, rámkové přířezy, mezistěny a další pomůcky. Zakoupit je možné i přírodní svíčky ze včelího vosku a včelí kosmetiku.

Bestyski s.r.o. prodává značkové klimatizace Bosch, LG nebo Samsung s montáží a pravidelným servisem.

Jaromír Žemba se zaměřuje na elektromontážní a elektroinstalační práce, revize a montáže osvětlení.