Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, prodej: - nábytek - postele, postele z masivu - zdravotní matrace - rošty do postele - komody - šatní skříně - vestavěné skříně.

Montáž, prodej, poradenství: - okna plastová - dřevěná okna, dveře - rolety - plovoucí podlahy - garnýže - markýzy - parapety - garážová vrata - sluneční kolektory.

Návrh a realizace interiérů. Rekonstrukce bytových jader. Renovace koupelen. Prodej a výroba - nábytek na míru: - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje. Pokládka - plovoucí podlahy. Podlahářské a obkladačské práce.

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Návrhy úprav zahrad. Realizace sadových úprav. Kompletní péče o dřeviny.

Prodej, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla

Práce: - svářečské - zámečnické - výroba, montáž ploty, brány

Nákup, prodej: - pohledávky Reality

Prodej: - bytový textil - záclony, závěsy, ubrusy, potahy na sedačky, ložní prádlo.

Prodej, maloobchod, dodávka: - sedací soupravy - obývací stěny - postele, matrace, ložnice - stoly, židle - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy, koberce, marmoleum - kachlová kamna, krby, biokrby.

Výroba, prodej: - nábytek na míru. Podlahářské práce. Realizace kompletních interiérů.

Kuchyňské studio-návrhy zdarma. Vestavěné spotřebiče ARDO.

Poradenství, prodej, dodávka: - krbová kamna - krbové vložky - teplovodní krbové vložky - kamna s TV - příslušenství: -- kouřovody -- rozvody vzduchu -- ventilační mřížky - izolační a akumulační materiály na stavbu krbu

Reality. Pronájem: - kanceláře, nebytové prostory. Správa a údržba vlastních nemovitostí.

Výroba, montáž, prodej: - kuchyňské linky - spotřebiče - vestavné, šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje.

Stolařství. Zakázková výroba: - prodejní stánky - kancelářský nábytek - recepce.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - hutní materiál - dráty, pletiva, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta - neželezné kovy - spojovací materiál - kotevní technika - ruční nástroje a nářadí.

On-line prodej: - nábytek (sedací soupravy, ložnice, postele, matrace, obývací stěny, stoly, židle, komody, předsíně, koupelny, kuchyně, jídelny, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, zahradní nábytek).

Výroba: - výstavba - průmyslové kotle, krby, krbovny - ekonomizéry - přehříváky - tlakové komory - ocelové konstrukce. Velkoobchod: - hutní materiál - trubky, profily, jäkly.

Montáž, oprava, údržba: - elektrozařízení. Revize, revizní činnost: - elektro - objekty, domy, spotřebiče, nářadí. Projekce - elektro.