Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba: - armatury do betonu. Železobetonové, monolitické konstrukce. Stavby z betonu. Betonářská ocel. Pronájem bednění.

Výroba a montáž zámečnických výrobků: - zábradlí - žebříky - schody - přístřešky - posuvné brány.

Dodávka, montáž: - sekční a rolovací garážová vrata - vertikální žaluzie - iso žaluzie - hliníkové a látkové rolety - sítě proti hmyzu. Výroba, prodej, montáž - plastová okna - dveře - parapety

Jsme skupina průmyslových designérů, interiérových designérů a architektů pod vedením společnosti Appledesign s.r.o Česká republika. Naší činností je navrhování nových výrobků (příp. re-design), interiérů a domů.

Výroba nábytku od r.1989 - výborná kvalita a zpracování. Nabídka: - nábytek z LTD - komody, konferenční stoly, psací stoly, květinové stojany - možnost přizpůsobit výrobky na atypické rozměry

Firma specializující se na prodej plastových oken, dveří a příslušenství (žaluzie, sítě proti hmyzu..), včetně montáže a bezplatného poradenství. Zapojení v programu Zelená úsporám. Držitel certifikátu kvality: ISO 9001

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje - vrtáky do kovu, dřeva, skla, betonu - přístroje a nástroje na válcování, řezání závitů - frézy do kovů, dřeva, zdiva - soustružnické nože - vyvrtávací hlavy universální - brusné, řezné kotouče, pilníky - pilové kotouče na kov, dřevo - svěráky, měřidla, mikrometry - ...

Společnost TECHNOMA a.s. Ostrava působí na celém území ČR s pobočkami v Brně a Praze: BRNO: - Havránková 11, 619 62 Brno - tel. 543 521 393 - fax 543 521 344. PRAHA: - Březiněves, 182 00 Praha 8 - tel., fax 242 419 815. Prodej, velkoobchod, dodávka: - materiály pro výstavbu, rekonstrukce a opravy kanalizačních, vodovodních ...

Prodej, servis, montáž: - centrální vysavače ELECTROLUX - shozy na prádlo SMART - rekuperace PAUL - klimatizace ELECTROLUX.

Stavba, oprava: - střechy - střešní krytina. Prodej: - střešní a izolační materiály - sanitární technika.

Výroba, servis: - průmyslové armatury. Dodávka armatur pro elektrárenské společnosti.

Výroba: - brány - branky - plotové dílce.

Prodej: - bránová technika - vrata - pohony vrat - víceúčelové dveře - hliníkové domovní dveře. Drobné zámečnické práce: - nádstavby bran - oplocení.

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny: - koberce - PVC - plovoucí podlahy

Stavebně - technická péče o nemovitosti.

Zahradnické práce, zahradník: -zakládání veškeré zeleně včetně hrubé i jemné modelace terénu -přírodně krajinářské úpravy -výsadby stromů, keřů, rostlin -drobné zahradní stavby. Údržba-zeleň. Projektování-zahrady. Sadové úpravy.

Plynoinstalační práce: - instalace plynových spotřebičů - záruční a pozáruční servis - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Topenářská činnost - rozvody plynu v plastu, mědi, oceli Instalace plynových spotřebičů Záruční a pozáruční servis DAKON, BAXI, VIADRUS, IMMERGAS, ...opravy, revize, tlakové zkoušky - plynové ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek z lamina i masivu - kuchyňské linky - postele - zahradní nábytek - dřevěné schody, dveře, zárubně, pergoly.

Architektonická, projektová a inženýrská kancelář. Služby: - projekce - architektonické - inženýrské - urbanistické studie.

Prodej: - litinové a skleněné plotny - živá drůbež - žáruvzdorné sklo - topidla - náhradní díly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - železářské potřeby, hutní materiál, nářadí, domácí potřeby - stavebniny, stavební materiál - barvy, laky, tmely, lepidla. Dřevoprodej. Půjčovna strojů a nářadí. Pneuservis. Centrum bezpečné jízdy - akreditované školící středisko řidičů a středisko bezpečné jízdy.

Komplexní program úložných a nosných kabelových systémů, požárně odolné systémy, přepěťové ochrany, podlahové systémy, elektroinstalační součástky a materiál. Velkoobchodní prodej, dodávka.

Prodej, montáž: - stínící technika - žaluzie - rolety - markýzy.