Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, dodávka, montáž: - žaluzie - venkovní stínění - rolety - látkové posuvné panelové stěny - baldachýny, clony, markýzy - tapety - záclony - zastínění zimních zahrad. Další provozovna: - Masná 34 - Brno 602 00 - tel. 739 016 622 - e-mail: brno@4deco.cz - Praha 16100 - Karlovarská 1104/14 - tel. 725 920 097 - ...

Činnost: - sadové úpravy - ozelenění rekultivovaných ploch - výsadba, kácení, ořez stromů a keřů - zakládání trávníků a jejich údržba - realizace soukromých zahrad a parků - přípravné a dokončovací práce pro stavby - demoliční a zemní práce - údržba zeleně - kosení, vyhrabání listí, pletí záhonů a keřů - stříhání živých plotů - ...

Realitní a developerská kancelář. Prodej, pronájem: - nemovitosti - domy, rodinné domy - rekreační objekty - byty - pozemky - nebytové objekty a prostory. Pronájem: - kanceláře - obchodní prostory - výrobní, skladovací objekty. Vlastní výstavba: - rodinné domy. Výstavba: - komerční objekty - obytné domy.

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Realizace zahrad. Návrhy zahrad. Údržba zahrad. Prodej sazenic.

Velkoobchod: -technické plasty-kulatiny, desky, trubky: -polyamidy-silony, teflony, plexisklo, polytan, vrstvené izolanty-kartit, textit, sklotextit, izolační materiál- bezazbestový -PVC, polypropylen, polyetylen -fólie: -polyetylen -pryžové výrobky: -hadice, těsnící desky, dopravníkové pásy, profily -drogerie, ...

Design interiéru na míru. Návrhy: - atypický a originální nábytek - fasády rodinných či jiných domů.

Prodej, velkoochod, maloobchod: - střešní krytiny SATJAM, TONDACH, BRAMAC, DEKTRADE, KMBETA - okapové systémy, okapy - střešní okna - izolační materiál - dřevo na krovy.

Prodej a montáž: - dveře - obložkové zárubně, kování - posuvné dveře - podlahy - infrakabiny. Montážní servis.

Podlahové lišty a profily, podlahové izolace, lišty k obkladům a dlažbě, podlahy dřevěné a laminátové, garnyže, rolety, termofólie, stropní lišty, stropní a stěnové dekorace.

Výroba a montáž: - německá vrata Novoferm sekční, výklopná - vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - ploty. Zámečnictví.

Velkoobchod: - barvy, laky - drogistické zboží, drogerie.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Inženýrské sítě - výstavba, oprava, rekonstrukce: - rekonstrukce, výstavba vodovodů a kanalizací - domovní čističky odpadních vod, septiky, žumpy. - zemní práce rypadly - autodoprava, přistavení kontelnerů 3, 5t - opěrné zdi, gabiony - zpevněné plochy

Prodej: - svítidla - nouzové systémy - únikové systémy.

Výroba a prodej: - patní výplň z polystyrenových segmentů do nadzemních bazénů firmy Olmar. Prodej: - zdravotní obuv Ortostep s certifikátem státní zkušebny.

Kovovýroba: - kované mříže - ploty, brány - balkóny - okenní mříže - schodiště - kování - komponenty.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - zahradní a ruční nářadí.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - vše potřebné pro pěstování rostlin vč. zařízení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - potřeby pro pěstitele - kuřácké potřeby - hnojiva a chemie.

Stolařství. Výroba nábytku a interiérů na zakázku.

Kovářství, umělecké kovářství. Kovářské práce. Kovovýroba: - brány, branky, ploty, mříže, garnýže, lustry, svícny, lampy, zábradlí - originální a stylový kovový nábytek, postele, police - kované trofeje, originální kované sportovní ceny. Provozovna: - Frýdecká 819, Vratimov.

Účetnictví. Poradenství: - finančně-ekonomické - daňové - odvody, poplatky a další. Konzultace. Pronájem-kanceláře, nemovitosti.