Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Maloobchod, prodej, e-shop - ratanový nábytek - dárkové a umělecké předměty - užitková a dekorativní keramika - obrazy - šátky, kravaty a deštníky z ručně malovaného hedvábí - přírodní karlovarská kosmetika, luxusní italská a francouzská mýdla - dřevěné sošky, dřevěné hračky českých výrobců - ručně vyráběné šperky - kožené ...

Služby: - údržba majetku města, zejména Slezské Ostravy. - údržba veřejné zeleně - údržba kanalizací - zimní údržba a čištění komunikací, parkovišť - pronájem nebytových, kancelářských prostor.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a průmyslové objekty - rekonstrukce bytových jader - program Zelená úsporám. Výroba - nábytek: - kancelářský - pro restaurace, hotely - kuchyně. Interiéry na klíč.

Stavební firma: - zateplování domů - výměna oken - výstavba rodinných domů - rekontrukce bytů.

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO HLUBINA Ostrava. Stavební bytové družstvo. Správa nemovitostí.

Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Prodej: -řetězové a lanové kladkostroje BALKANCAR, vč. náhradních dílů -mnoho druhů nářadí, nástrojů a materiálů za výprodejové ceny -popelnice a nádoby na odpad, kontejnery na odpad. Sídlo firmy: TECHNOMAT Ostrava, a.s. Lešetínská 51 719 00 Ostrava-Kunčice Provozovna Olomouc: -Roháče z Dubé 46, 773 00 Olomouc ...

Nákup, prodej užitkových vozidel: - dodávky - autobusy - přestavba - servis.

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.

Elektroinstalace. Výstavba-veřejné osvětlení. Kompletní stavební práce. Práce-vodoinstalatérské, topenářské.

Lesnictví: -prodej vánočních stromků -projekt a realizace zahrad -výkup, prodej dřevní hmoty -doprava dřeva -těžba dřeva.

Výroba: -kabelů, vodičů a lamel -galvanických článků a baterií -rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky některých elektrických zařízení.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Služby: - technické, zahradní, úklidové. Správa a údržba: - dopravní značky - veřejná zeleň a sady - čištění měst - komunikace - údržba mobiliáře - WC - parkoviště.

Zprostředkování: -koupě a prodej nemovitostí. Realitní kancelář.

Maloobchod, prodej: -klasické relaxační a zdravotní matrace -dřevěné lamelové rošty včetně polohovacích -ložnicový nábytek a doplňky -prošívané přikrývky a polštáře pro děti -ergonomické polštáře.

Prodej lepicí a spárovací hmoty, silikonů, nářadí a lišt pro obkladače.

Výroba, velkoobchod: - dětské polštáře ve tvaru zvířátek a různých pohádkových bytostí - textilní doplňky do bytu - dětské kapsáře na stěnu.

Realitní agentura. Pronájem: - kancelářské, obchodní prostory. Zprostředkování nákupu a prodeje nemovitosti.