Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky -okna, dveře, schodiště, schody, pergoly.

Pronájem kancelářských a obchodních prostor. Projektování obytných prostor, stavební projekce.

Správa nemovitostí. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence.

Prodej, maloobchod: - elektromateriál - radiomateriál - domácí elektrospotřebiče.

Výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek. Stolařské, truhlářské práce. Velkoobchod, prodej: - potřeby pro stolaře, materiál a kování pro výrobu nábytku.

Pobočka. Velkoobchod, montáž, prodej- podlahové krytiny: - UPOFLOOR-přímý dovozce - zátěžové - HOVI-křemičito vinylové dlaždice, ESTRAD-pásové PVC, ESTRAD OHMI-antistatické PVC, bytové PVC - dřevěné plovoucí podlahy a parkety-UPOFLOOR - kobercové čtverce - čistící zóny. Sídlo firmy: - Pod Nemocnicí 2024 - 70800 Ostrava-Poruba, ...

-realitní činnost -poskytování půjček -ubytovací zařízení -development a stavby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -systém kompenzace biologických zápachů BEKA Clear-tronic: -odstraňování zápachů čpavku, aminů, merkaptanu, sirovodíku, oxidu siřičitého v průmyslu -likvidace biologických pachů v ovzduší: -gastronomická zařízení, kompostárny, vzduchotechnika, sběrny zpracování masa a ...

Kompletní služby v oboru vzduchotechnika, prodej, oprava, servis: - odlučování popílku - odprašování - pneudoprava - klimatizace - filtrování nečistot z ovzduší. Pracoviště Milevsko: - Masarykova 258, tel.: 382 522 545.

Práce: -architektura(podzemní stavby) -vyřešení dispozice, vazby na okolí -architektura objektu -počítačová vizualizace 3D -stavební projekce -geometrické zaměření -zaměření stávajícího stavu -stavební část -statika -dravotechnika -vzduchotechnika -elektroinstalace -ústřední vytápění -radonový posudek, ...

Firma poskytuje náhradní plnění. - učebnice - pedagogická literatura - mapy - učební pomůcky - komplexní vybavení škol - školní a kancelářský nábytek

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek.

Realizace, výroba: - interiéry na klíč - skleněné vitríny pro muzea, muzejní expozice, galerie, výstavy - modely a figuríny.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod: - pletivo - plotové prvky. Výroba, montáž: - automatické vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - automatické závory. Realizace vjezdů. Kovovýroba.

Prodej, půjčovna, oprava, servis: -domácí, profesionální a průmyslové čisticí a úklidové techniky a příslušenství: -vysavače -čističe vzduchu -čistící prostředky na koberce -kuchyňský robot.

Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Opravy, revize, zkoušky-dodavatelský způsob: - zdvihadla - pojízdná zdvihadla-nosnost nad 5000kg - jeřáby-nosnost nad 5000kg - regálové zakladače-svisle pohyblivá stanoviště obsluhy. Opravy, servis: - jeřábové dráhy - strojírenské a hutní agregáty. Montáž, výměna: - potrubní rozvody - investiční zařízení. Provádění: - cyklické-dekádní ...