Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Projekce a poradenství, kompletace a dodávka zboží, montáž. Vše na klíč i na splátky. Koupelny, kuchyně, bazény: -atypické kuchyňské linky-na míru -nábytek koupelnový -doplňky-stoly, barové pulty -vestavěné a volně stojící kuchyňské elektrospotřebiče-AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI, GORENJE, KÜPPERSDUSCH -bazény-tuzemská ...

Distribuce: - elektroinstalační materiál.

Kuchyňské a interiérové studio. Kompletní realizace interiérů na klíč. Koupelny na klíč. Prodej: - kuchyňský nábytek - jídelní stoly, židle - šatny - vestavěné skříně.

Prodej: - osvětlení pro pěstování - hnojiva - vzduchotechnika - pěstební systémy - substráty - pěstitelské potřeby - příslušenství pro hydro.

Pronájem: - kanceláře - nebytové prostory.

Realitní kancelář, agentura. Znalecké odhady nemovitostí.

Projekce, prodej: - potrubní systémy.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Prodej: - záclony - garnýže - závěsy - bytový textil. Šití zdarma.

Prodej, e-shop: - dekorace - dětské povlečení, prostěradla, závěsy - postýlky - deky - závěsy, záclony - kapsáře, zavinovačky - dětské postýlky - deky, přikrývky.

Výroba, zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - PC stoly - obývací stěny - kancelařský nábytek. Zaměření a cenová kalkulace zdarma. Truhlářské práce.

Internetový obchod: - nábytek - kancelářský, bytový i restaurační nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - kuchyňské linky - jídelní soupravy - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Prodej, maloobchod: - elektrospotřebiče - svítidla, audio a videotechnika - elektrotechnika, elektronika - bílá technika, spotřebiče. Euronics. Sídlo: - Opavská 711/5a, Kravaře - tel.:553 673791; 604434490 - unipra.elektro@mailcity.cz.

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky. Sídlo firmy: - Hasičská 119/15, Ostrava - Hrabůvka.

Architektonická kancelář. Návrhy a projekty staveb a interiérů.

Výškové práce průmyslovotechnickým (horolezecky) lezením. Instalujeme a navrhujeme záchytné systémy proti pádu z výšky na střechách objektů, jeřabových drah a jiných zařízení. Dále provádíme rizikové kácení stromů. Revize, opravy, demolice průmyslových objektů a komínů.

Prodej, montáž: - plechová střešní krytina - pálené tašky - okapové systémy - střešní okna. Tesařství, pokrývačství, klempířství.

Stolařské práce: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek.

Výroba nábytku: - ložnice - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje.

Hodinový manžel: - montáž nábytku - výměna těsnění - čištění odpadů - nátěry oken - instalace PC.

Prodej spojovacího a kotevního materiálu.

Železářství. Prodej: - domácí potřeby - vodoinstalační materiál - bezpečnostní kování - zámky - spojovací materiál - ruční a elektrické nářadí - nářadí pro zahrádkáře - barvy, laky.

Výroba, dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - automatické vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata.