Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Obchodní zastoupení SULKO, s.r.o., Zábřeh na Moravě. Dodávka, montáž, servis: -plastová okna, dveře z tříkomorového profilového systému REHAU -rámy (zpevněny ocelovou pozinkovanou výztuhou) -markýzy, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, rolety.

Interiéry, exteriéry. Práce: - zednické - obkladačské - malířské, natěračské, nástřikové - podlahářské, pokládání koberců, PVC a lina - montáž žaluzie vertikální a horizontální - lepení sklovláknitých tapet, stropnic, rohů a rozet, rohových lišt - lakování parket - úklidové služby, čištění koberců.

Návrh, zpracování: - interiéry. Stavební projekce.

Stavebně projektová kancelář. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Výstavba krbového vytápění v domácnostech, venkovní krby: - kámen, římsy, mřížky, příslušenství pro kamnáře, venkovní krby. Prodej: - krby.

Naše společnost Interiéry Jiřičný má dlouholetou praxi v oblasti výroby nábytku na míru. V portfoliu našich služeb naleznete kuchyně a kuchyňské linky na míru, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, kanceláře či jídelny. Vyrobíme Vám nábytek podle Vašich představ a na míru.

Prodej - stavební materiál: - betonové směsi - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - zámková dlažba - stavební dřevo. Služby: - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - sklenářství.

Truhlářství. Renovace nábytku a dveří. Výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice. Provozovna: - Vratimovská 624/11 Ostrava-Kunčice.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně - matrace, rošty

Realitní agentura. Pronájem nebytových prostor a prodej nemovitostí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty: barvy, laky, spreje - potřeby-malířské, lakýrnické - brusné materiály - tmely, lepidla - mořidla, lazury. Služby: - tónování, míchání barev.

Prodej: - žaluzie - bambusové žaluzie - rolety - římské roletky - garážová vrata - markýzy - zabezpečovací technika.

Pobočka. Pravidelné úklidy: - obchodní centera - banky - průmyslové podniky - administrativní budovy. Generální úklidy. Předkolaudační úklidy. Další služby: - facility management - zahradnické práce - čištění eskalátorů a pojízdných chodníků.

Architektonická kancelář. Projekční práce: - územní plánování - urbanistické studie - stavební povolení.

Architektonický ateliér. Projektování, stavební projekce: - zdravotnické, občanské a bytové stavby.

Návrhy, dodávka, montáž, oprava, záruční i pozáruční servis, prodej, studie a projekty: - klimatizační systémy renomovaných výrobců DAIKIN, LG a TOSHIBA - chladící a klimatizační technika.

Stavba: - stavby na klíč, rodinné domy - suchá výstavba. Montáž: - stropní podhledy - vratové systémy, garážová vrata - sádrokartón - stínící technika - plovoucí podlahy.

Prodej: - krbová kamna - plynová kamna - krbové vložky - bio krby. Prodáváme kamna značek Lotus, Messina, Koppe, Attika, Nordpeis, kouřovody a komíny Jeremias.

Realitní služby: - prodej, pronájem bytů, domů, pozemků.

Zahrady Nový - zahradní služby, realizace a údržba. Zabýváme se veškerou činností týkající se zahrady. Provádíme realizaci nových zahrad a komplexní údržbu již stávajících zahrad. Zakládání kobercového trávníku i založení trávníku výsevem. Údržbou zahrady myslíme pokos, hnojení, vertikutaci - prořezání, pískování, chemické odplevelování trávy. ...

Správa bytového fondu: - administrativa, nájemní smlouvy - dodávka služeb do domu - teplo, energie.

Semenářství. Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - květiny - hnojiva - postřiky.