Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej: - nářadí - ochranné pomůcky - stavební nářadí.

Realitní kancelář: - zprostředkování - prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy, byty, pozemky, rekreační objekty, komerční objekty - výkup nemovitostí - bezplatný právní servis - zajištění znaleckých posudků - zpracování prohlášení vlastníka - zpracování smlouvy o výstavbě - komplexní finanční poradenství - ...

Prodej, maloobchod: -pletivo -garážová vrata. Stavba: -ploty. Zámečnické práce. Obklady: -břidlice.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - svítidla, osvětlení

Architektonická, projekční kancelář. Stavební projekce. Inženýrská činnost.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - průtokové ohřívače vody-elektrické.

Autorizovaný prodej: - značky HUSQVARNA, JONSERED a PARTNER - bazar - starší i použité stroje s kvalitním záručním i pozáručním servisem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny: - tepelné a zvukové izolace ISOVER ORSIL - KNAUF-zateplovací systémy, sádrokartony, maltové směsi, stavební chemie - minerální stropní podhledy OWA - protipožární materiály PROMAT.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy, vnitřní zateplení bez parozábrany - sanačně, tepelně izolační omítky - fasádní barvy - vnitřní, interiérové barvy, dekorativní techniky, tapety - omítky - materiály pro kompletní sanace fasád - speciální malty pro opravy trhlin, štuků a balkonů - průmyslové nátěrové hmoty - laky na ...

Pobočka. Výroba, montáž, dodávka: - garážová a průmyslová vrata - sekční, výklopná, rolovací - křídlové brány - posuvné brány - elektrické pohony bran - závory - automatické vjezdové brány.

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Výroba: - konstrukční systémy - zastřešení venkovních bazénů, zimní zahrady, přístřešky, střechy. Kancelář: - Lešetínská 47, Ostrava Kunčice.

Realitní kancelář, agentura. Služby realitního makléře. Prodej, koupě: - byty, rodinné domy, chaty, komerční objekty, pozemky, nemovitosti.

Maloobchod, prodej: -průmyslová chemie.

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla IVT - topné systémy. Konzultační a poradenská činnost v alternativních zdrojích energií.

Zámečnictví: Výroba, zhotovení na zakázku: - branek, vrat, ocelových plotů - vstupních ocelových dveří, výkladů - montáže točitých ocelových schodů. Prodej: - vrtáků - dveřní kování.

Pokládka, prodej: - podlahoviny - podlahové krytiny - koberce - zátěžové, bytové - PVC - linoleum - čistící zony - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - parkety - stavební chemie. Kompletní program produktů pro podlaháře. Podlahářské práce. Čištění podlah.

Montáž, dodávka, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Velkoobchod, prodej: - dětské zboží - bytový textil.

Architektonický ateliér. Autorizovaný architekt. Projektování.

Prodej, dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis, generální oprava, poradenství: -klimatizační zařízení, jednotky-LENOX, CLIMETTE, TOSHIBA, BLIZAIR, TEMPSTAR, FUJI -vzduchotechnická zařízení -elektronické čističe a ionizátory vzduchu.

Projekce zahrad. Sadové úpravy. Regenerace zeleně.

Stavba, rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - montáž sádrokartonů - malování pokojů. Výroba: - kovové konstrukce - kovové ploty, vrata, brány.