Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Hodinový manžel: - úklid domácnosti - údržbářské práce - běžná údržba a drobné opravy auta - údržba zahrady.

Prodej, výroba: - bytový a kancelářský nábytek - židle, křesla - koberce, žaluzie, sedací soupravy, obývací pokoje - ložnice, kuchyně. Pokládka koberců a plovoucích podlah.

Prodej: - plovoucí podlahy - masivní dřevěné podlahy pro interiér vašeho domu nebo bytu - parkety.

Prodej: - plynové, elektrické spotřebiče, topidla, kotle - elektroinstalační, topenářský, plynoinstalační a vodoinstalační materiál, sanitární technika. Velkoobchod, prodej, servis: - bojlery. Práce: - elektroinstalační - vodoinstalatérské - plynařské - zednické, obkládačské (rekonstrukce koupelen, WC, kuchyní) - topenářské. ...

Realitní agentura, realitní kancelář. Prodej: - nemovitosti.

Výroba, prodej: - povlečení - ložní prádlo - peřiny - prostěradla.

E-shop: - žaluzie - plissé - vertikální žaluzie - venkovní žaluzie - japonské stěny - roletky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál.

Moderní architektonické studie a projekty rodinných domů na míru parcelám i klientům. Architektonický ateliér s působností po celé ČR nabízející služby architekta, projektanta a designéra. Architekti-Projektanti Praha, Brno, Ostrava.

Činnost: - výroba elektrických rozvodných, řídících a spínacích zařízení - elektroinstalace. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní.

Architekt Ostrava. Architektonické návrhy a studie, projekty, rekonstrukce. Přestavby, adaptace a projekce bytů, rodinných domů, komerčních objektů i občanské vybavenosti. Urbanismus, krajinářské prvky. Bytový architekt. Design a návrhy interiérů.

Stolařství, truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba - nábytek na míru: - atypický - kancelářský - kuchyňské linky.

Internetový prodej, e-shop: - bytový textil - prostěradla - povlečení - knoflíky - metráž - látky - ubrusy - přikrývky.

Obkladačské práce všeho druhu. Stavba a rekonstrukce: - koupelny - krby. Sádrokartónářské práce.

Výroba: - ocelové konstrukce - dílenské prefabrikace potrubí-včetně orbitálního svařování.

Velkoobchod, prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál, instalační materiál elektro - vypínače, stmívače osvětlení, toroidní transformátory - elektronické transformátory, rozvaděče, zářivková světla, venkovní osvětlení - solární svítidla.

Dodáváme garážová vrata sekční, výklopná značky HÖRMANN. Roletové systémy TROLL. Výroba, montáž: - samonosné, posuvné, křídlové brány, vstupní branky, plotová pole s kovanou výplní - pohony - parkovací závory.

Prodej, montáž, oprava, servis: - žaluzie: - horizontální-barevné - vertikální - venkovní - markýzy-výsuvné, košové, stříškové - rolety: - venkovní-AL, plastové - interiérové-látkové - dveře: - shrnovací lamelové - garážová vrata, brány - síta proti hmyzu. Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla.

Pobočka. Prodej, e-shop: - výpočetní technika - počítače, PC - komponenty -herní konzole - periferie a příslušenství - software - kancelářská technika - pokladní systémy - spotřební materiál.