Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej: - akumulátory - baterie - žárovky - železářské zboží.

Zpracování kamene. Výroba: - cement, cementové zboží - umělý kámen.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Prodej, montáž: - palubky (obkladové, podlahové) - stavební řezivo - hranoly, vazba - dřevěné schody, ploty - balkonové dílce - chaty, chatky.

Velkoobchod, export, import, prodej: - čerpadla - spojky - ucpávky - pohony aregulace - kompresory a dmychadla - převodovky - armatury - potrubí a hadice - komponenty - míchadla.

Otevírání: - byty - auta - trezory. Broušení: - nože - nůžky. Výroba klíčů. Železářství: - prodej spojovacího materiálu.

Podlahářství: - podlahové krytiny PVC, vinyl Plovoucí podlahy, parkety: - dřevěné, korkové, laminátové, kaučukové - dřevěné parkety, podlahy. Koberce: - smyčkové, střížené, vpichové. Čištění a ošetřování podlah.

Internetový obchod: - elektronika a elektrospotřebiče. Interiéry: - kuchyně, vestavěné spotřebiče - postele, matrace - centrum spánku.

Kamnářství K-PLUS Návrhy, stavby, opravy, elektrifikace, rekonstrukce: - kachlová kamna - krby.

Prodej, montaže a servis: - chladící, klimatizační a výčepní zařízení. Instalace a dodávky: - chladící vitríny a pulty. - chladící a mrazící boxy.

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Sklenářství: - zasklívání - izolační dvojskla pro stolaře - broušení a vrtání skla, zrcadla - rámování - lepení akvarií a zrcadlových stěn Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiály - lišty (obrazové, dveřní) - dveřní a okenní doplňky - tmely MASTERSIL - silikony - panty - úchytky.

Prodej, montáž: - plastové okna - dveře AVANTGARDE - plastové střešní okna SKYLINE - vchodové kovové dveře s dekory - střešní výlezy, žaluzie.

Realizace a údržba zeleně: - zelené plochy, veřejná zeleň, historické parky, krajinářské a ekologické plochy.

Výroba: - kovové konstrukce - kotle - tělesa a kontejnery.

Výroba: - rozvaděče - ovládací pulty. Kompletní instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy. Poradenství v oblasti úspor elektrické energie.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře, dřevěná eurookna a dveře - parapety, žaluzie, sítě, rolety a další příslušenství - okna bez olova.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Stavební práce: - rekonstrukce a výstavba budov - zateplování - sanace - nátěry. Prodej stavební chemie.

Kytice pro každou příležitost. Svatební kytice. Pokojové květiny. Řezané květiny. Sušené květiny. Dárkové předměty. Bonboniéry. Vína. Rozvoz květin po Olomouci. Výzdoba interiérů (restaurace, kanceláře). Různé výhody pro zákazníky.