Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba, montáž, oprava, servis: - žaluzie - stínící technika - silikonové těsnění - thermotěsnění - sítě proti hmyzu - shrnovací dveře.

Prodej, montáž: - plastové okna, dveře - podlahy - stínící technika. Malířské, natěačské práce.

Květinové studio - Flowers: - svatební kytice - dušičkové vazby - promoční kytice - netradiční kytice - sušinové aranžmá - smuteční vazby - adventní věnce - vánoční dekorace - kytice dle vlastní fantazie.

M.K. květiny: - řezané květiny - hrnkové rostliny - obaly a květináče - sušené vazby - hřbitovní svíce - sušené a umělé květiny, rostliny - hnojiva a postřiky pokojových rostlin - rozvoz květin po Olomouci.

Kusová a seriová výroba: - z nerezu, hliníku, mosazi a oceli - nerezové, skleněné či hliníkové zábradlí a schodišťe, zhotovíme brány, ploty, dveře, mříže, bytové doplňky, madla, atd.

Stavební chemie. Velkoobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Prodej, montáž: - krby - komíny - příslušenství ke krbům - biopalivo.

Služby: - kácení vzrostlých stromů - ořezy vzrostlých stromů - bezpečnostní vazby stromů - frézování pařezů - sečení křovinořezem.

Architektura, architektonické studie: -rodinné domy -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba. Stavební projekce. Urbanismus. Komplexní služby v oblasti: -návrhy a vybavení interiérů bytových i veřejných. Design interiéru: -prvky pro sériovouo výrobu.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Prodej, montáž: - bazény - jezírka - bazénové příslušenství - solární ohřev - zastřešení a zakrytí bazénu. Servis: - ošetřování vody a údržba bazénu.

Výroba nábytku na zakázku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - stoly - kuchyňské linky - nábytek pro školy. Renovace: - starý nábytek.

Oprava: - chladící zařízení - mrazící zařízení - klimatizace - autoklimatizace (plnění, čištění) - montáž klimatizace - záruční a pozáruční servis lednic a mražáků.

Žaluzie: - montáž, těsnění - žaluzie vnitřní, venkovní - montáž na okna plastová, eurookna - žaluzie hortikální, vertikální - látkové, Profil L - s nebo bez motorku - sítě proti hmyzu.

Prodej: - střešní systémy - střešní okna - střešní fólie - zateplovací systémy. Vzorková prodejna, sklad: Sladkovského 53a, Olomouc.

Výroba, návrh, dodávka interiérů na klíč: - nábytek - kuchyně - kanceláře - obývací, fětské pokoje - ložnice - veřejné prostory - interiérové dveře a zárubně.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Prodej: -okna, dveře (PVC, hliník). Realizace staveb.

Prodej, servis, emise: - kotel, bojler, sporák, radiátor, hořák - solární systémy - kotle na biomasu.

Stavební bytové družstvo. Správa, údržba a pronájem nemovitostí.

Servis chlazení: - obchodní a průmyslové chladicí zařízení - klimatizace - chladicí boxy - chladicí a mrazicí skříně - instalace chladicí zařízení.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Prodej: - bílé zboží - elektronika - domácí potřeby - nářadí a produkty pro zdraví - DVD rekordér a přehrávač - foto - kamery - domácí kina - pračky - sušičky - myčky - lednice - hrnce - vrtačky.

Maloobchod: -elektronika -elektrospotřebiče.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn.