Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej veškerého příslušenství nejen pro strojírenské nebo stavební firmy, ale také pro živnostníky a soukromé osoby. V našem e-shopu si vyberete ruční elektrické nářadí a nástroje, brusivo, měřidla, diamantové nástroje nebo frézy. Velkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový prodej: - ...

Údržba zahrad Olomouc s.r.o. poskytují zahradnické služby.

SPEI Autoservis JANOŠÍK: Výfukoví doktoři - prohlídka výfukového systému zdarma - výměna, montáž a opravy výfuků na počkání - výměna katalyzátorů, kompenzátorů - prodej výfuků - pneuservis, prodej pneu, - opravy a výměny brzdových systémů - výměny tlumičů pérování. - drobné karosářské prace - plnění a čištění klimatizací + kabinové ...

Společnost Guardi CZ - Radek Holusek se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž bezúdržbových hliníkových plotů, bran, balkonů, přístřešků i terasových profilů. Působíme v rámci celé České republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drátěné, mřížové ploty - hliníkové balkony - hliníkové branky, posuvné a křídlové brány - hliníkové ...

Firma vyrábí a prodává: - pesticidy pro ochranu plodin, proti škůdcům - hnojiva, aktivátory - osiva - pšenice, žito, ječmen - hrách, sója, luštěniny, cukrovarské řízky atd. Dále zajišťuje posklizňové služby a dopravu plodin včetně setí a hnojení.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dveře - ploty - pergoly Pokládka podlah.

Výroba: - exteriér a interiér - nezpevněné plochy - povrchová úprava TOPSTONE - alternativa pro všechny betonové povrchy - staré i nové - použití na schodiště, balkony, výjezdy, vstupy, dvory, chodníky, podlahy altánů, podlahy pergol - celistvý povrch bez spár - okolí bazénů. - stavební chemie, stěrky, nátěry, interiérové podlahy

Prodej, e-shop, realizace kachlová kamna, krby: - peletová kamna - akumulační kachlová kamna - sporáky, pece.

Velkoobchod, prodej - profesionální nářadí: -nářadí pro obklady a dlažby Kaufmann -nářadí pro práci se sádrokartonem -nerezové stavební nářadí Kaufmann -hladítka, míchadla, stahovací latě, metry, pásma, vodováhy i s magnety Wefista -ruční a malé elektrické řezačky. -elektrické pily na obklady a další materiály Montolit a ...

Dodávka, montáž a servis, prodej: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektroinstalační materiál - elektroinstalace veřejného osvětlení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - elektroinstalace veřejného osvětlení.

PODLAHY a INTERIERY. Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - korkové a dřevěné podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilon - koberce - čistící zóny - interiérové dveře.

Firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE je českým výrobcem dřevěných eurooken a vchodových dveří té nejvyšší kvality. Využijte naší telefonní linky a VOLEJTE ZDARMA ALBO 800900818! Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba a prodej: - Kvalitní dřevěná eurookna - Dřevohliníková okna - Dřevokarbonová okna (eurookna) Mezi naši výrobu oken se také ...

Výroba, prodej, opravy, servis: - zahradní technika Dakr - bubnové rotační sekačky - náhradní díly Dakr - obraceče píce, sena - malotraktory - stroje Panter - rozmetače, rozmetadla hnojiv, soli.

Prodej: - nářadí a doplňky pro zlatníky - zirkony - nastřelovací náušnice - šperky - exotický hmyz - mořští živočichové - minerály.

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

Gama expert s.r.o. provozuje e-shop se spotřební elektronikou, televizemi, mobilními zařízeními, počítači a vybavení do dílen, na zahrady, domů i bytů.

Sadařské služby: - řez stromů - výsadby - kácení - konzultace.

Český výrobce společnost Kaspo vyrábí kojenecký textil a doplňky pro miminka a děti. Dílnu i kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr rychlozavinovaček, prostěradel i povlečení do postýlek a kočárků, dupaček, oblečky ke křtu nalezete v Prostějově.

ZAHRADA Olomouc s.r.o. je firma, která se zabývá zahradní architekturou a krajinářstvím. Nabízíme komplexní služby od projekce zahrad, přes realizaci zahrad, až po údržbu zahrad. Naše práce je založena na kreativitě, kvalitě a spokojenosti zákazníků. Mezi naše hlavní obory patří: - privátní zahrady - vytváříme zahrady pro rodinné domy, firmy ...

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Prodej: -obklady a dlažby -vodovodní baterie -vany a masážní systémy -sprchové kouty a boxy -sanitární keramika. Realizace koupelen: -koupelny na klíč -novostavby koupelen -3D návrhy zdarma.