Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Firma Jan Kočíř se sídlem v obci Mírov v okrese Šumperk se zabývá zednickými pracemi a pokládkou obkladů a dlažeb. Stavební, zednické a obkladačské práce provádíme jak pro soukromé, tak i firemní zákazníky. Realizujeme např. rekonstrukce bytových jader, fasád, půdních vestaveb nebo novostavby rodinných domů, pokládku keramických obkladů dlažeb a ...

Ing. arch. Jan Pospíšil se zaměřuje na projekci architektury, urbanismu a interiérů.

Společnost na svém e-shopu prodává velkou škálu nábytku, od čalouněného přes dřevěný, rustikálního stylu dle nejnovějších trendů. Zákazník si může vybrat z mnoha typů potahových tkanin.

Střechy Olomouc. Pokrývačské, klempířské, tesařské a izolatérské práce. Realizace všech typů střech, střechy šikmé, střechy ploché. Provádíme montáž střech, krovů vázaných a příhradových vazníků, OSB desky, prkna, montáž tepelných izolací a střešních oken. Návrhy střešních skladeb a odborné poradenství. Prodej a montáž střešní krytiny BRATEX, ...

ARTERA ATELIER s.r.o. provozuje architektonickou a projekční kancelář zajišťující služby v oblasti stavebnictví.

REAL SOKOLSKÁ s.r.o. se zaměřuje na pronájem bytů a garážového stání v Olomouci.

PACÁK REALITY s.r.o. se zaměřuje na nákup, prodej a pronájem nemovitostí, zajištění financování a na odhady tržní ceny nemovitostí.

Prodejna USNU nové spaní s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na dodávku matracových systémů nejvyšší kvality a postelí z masivu či lamina LTD. Prodává noční stolky, skříně a komody. Zákazníci zde najdou i nábytek pro děti. Prodej dárkových poukazů na nákup libovolného zboží.

Výroba, montáže, instalace, dodání garážových vrat a plastových oken. Naším hlavním dodavatelem je firma LOMAX.

Střešní materiály: -pálená krytina TONDACH, MEINDL -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -lehká krytina-bitumenová vlnovka, plechová taška, asfaltové šindele, plastová břidlice, PVC desky vlnité a trapézové -asfaltové pásy -střešní fólie -drenážní fólie.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, sítě, parapety.

Prodej, montáž, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní a interiérové dveře -garážova vrata Horman -klimatizace PANASONIC.

FIMAT Reality s.r.o. se zaměřuje na realitní činnost, prodej, pronájem a správu nemovitostí.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

Zednické práce, kompletní výstavba rodinných domů, obkladačské práce, malířské práce, zateplování domů, práce se dřevem, výstavby plotů, rekonstrukce jader, výkopové práce.

Zabýváme se komplexní údržbou zeleně. Nabízíme sečení a mulčování trávníků, stříhání živých plotů a keřů, kácení a ořez stromů, štěpkování, výsadbu stromů, zakládání a údržbu záhonů, chemické postřiky.

Martin Čapík se zaměřuje na rizikové kácení stromů, ošetření, ořezy, směrování a likvidaci dřevní hmoty a na další výškové práce - čištění střech, fasád, okapů, umývání výloh, oken a mnoho dalšího.

Společnost K&K design, s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž stínící techniky.

ToGo reconstruction s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce, zednické práce, stavební úpravy, montáž bazénu, úklidové práce a tepování.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Nabídka komplexních architektonických služeb a projekční činnosti. Nabízíme komplexní zajištění projektů staveb, poradenskou a inženýrskou činnost od úvodní studie až po kolaudaci. Naše práce zahrnuje široké spektrum témat v oblasti novostaveb, rekonstrukcí, interiérů, designu a urbanismu.